News Flash:

Cum arata baietelul adoptat la trei ani de Horia Brenciu

27 Mai 2017
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
brenciu
Horia Brenciu are o familie numeroasa, o sotie minunata, dar si patru copii. Mezinul familiei se numeste Toma si a fost adoptat de artist in urma cu trei ani. Artistul si-a prezentat pentru prima data baiatul, de Craciun, in platoul emisiunii pe care o prezenta.

Recent, cantaretul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de familie, unde apar toti membrii, printre care si mezinul, Toma Brenciu. ,,Comorile mele‘’, a scris Brenciu la fotografia postata.

Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai sai, Andreea, Maria, Mina si Toma Brenciu reprezinta bucuria suprema.

Galerie Foto


horia brenciu familie mezinul adoptat toma brenciu toma alice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006108 (s)