News Flash:

Cum arata Andreea Marin la 19 ani, cand participa la Miss Romania

27 Iunie 2017
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin
Andreea Marin aparea pe scena de la Miss Romania in calitate de concurenta acum mai bine de doua decenii, intr-o rochie scurta, neagra, alaturi de alte persoane din showbizul romanesc. Desi nu a castigat marele premiul, participarea a fost un pas important in cariera sa.

Deși Andreea Marin a urcat și pe marile scene naționale a concursurilor de Miss, aparițiile ei în ținute sexy sunt mai puțin cunoscute publicului larg. La doar 19 ani și-a încercat norocul și la Miss România, în anul 1994, iar în câteva fotografii proaspăt scoase din arhivă, Zâna apare îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată.

Alături de ea au mai concurat și alte vedete din showbizul românesc, cum ar fi Simona Pătruleasa sau Roberta Anastase – care a și luat marele premiu al concursului. Deși nu a urcat pe podium, aceasta a fost rampa de lansare a Andreei Marin, care și-a început la scurt timp cariera în televiziune.

cum-arata-andreea-marin-la-19-ani-cand-participa-la-miss-romania2

La puțin timp după încheierea concursului, vedeta a fost cooptată în echipa TVR Iași. Aceasta a fost rampa ei de lansare, ajungând după câțiva ani, în 1999, prezentatoarea show-ului „Surprize, surprize”, care a fost difuzat până în anul 2007 și care a avut 18 sezoane. Astfel, a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi.

Cu toate că s-a făcut remarcată în domeniul jurnalismului, Andreea Marin a absolvit Facultatea de Informatică. A fost căsătorită de trei ori, cu Cristian Gheorghiță (care este director al echipei de marketing de la Prima TV), cu Ștefan Bănică Junior (cu care are și o fetiță pe nume Violeta) și cu Tuncay Ozturk, de care a divorțat luna trecută…

cum-arata-andreea-marin-la-19-ani-cand-participa-la-miss-romania1

Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește viața”, proiect pe care îl coordonează și în prezent, care derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educație și jurnalism de calitate. În decembrie 2009 a lansat și o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluși.

Sursa foto: click.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007172 (s)