News Flash:

Cum a slabit Will i.am 4 kilograme in 10 zile

12 Mai 2018
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Will i am

Will  i.am a slabit 4 kilograme in doar 10 zile dupa ce a decis sa devina vegetarian. In urma unor analize, doctorul i-a recomandat sa-si schimbe stilul de viata si alimentatia, artistul incepand sa aibacolesteroul ridicat si hipertensiune.

Cantaretul trupei Black Eyed Peas a decis sa adopte o dieta bazata pe plante si sa renunte  definitive la produsele din carne dupa ce a ramas ingrozit de tratamentul prescris de doctorul sau in urma unor analize. “Cand mergi la doctor si iti spune “Ai colesterolul ridicat si hipertensiune asa ca iti voi administra niste pastille”, iti spui in sinea ta “Pastile? Am 42 de ani. De ce trebuie sa iau pastilele pe care unchiul meu le ia? El are 60 plus…”, a povestit artistul, potrivit one.ro.

“Mi-au trebuit 10 zile sa scad nivelul colesterolului. Am slabit 4 kilograme, iar tensiunea mea este ok. In 10 zile, pielea mea s-a curatat, iar respiratia mea era foarte buna”, a continuar Will i.am. Cantaretul este sigur ca nu va mai manca vreodata carne si ca nu-si va mai schimba dieta, mai ales ca I se face rau doar cand se gandeste la asta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005425 (s)