News Flash:

Cum a reactionat Tavi Clonda dupa ce si-a vazut bebelusul

16 Iunie 2017
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
tavi bebe

Cum a reacționat Tavi Clonda după ce și-a văzut bebelușul la ecograf. Gabriela Cristea l-a dat de gol.


Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, care este și colegul ei la emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară. Gabriela Cristea a făcut public ce sex va avea copilul pe care urmează să-l aducă pe lume.

 

Miercuri, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost la ecograf, unde și-au văzut bebelușul. Prezentatoarea de televiziune a povestit, la emisiunea pe care o moderează la Kanal D, cum a reacționat soțul ei.

Cum a reacționat Tavi Clonda după ce și-a văzut bebelușul la ecograf. „Era… pierdut în spațiu”

 

„În sfârşit mi-am luat o rochiţă adecvată. Ia uitaţi-vă cât loc am aici, de gemeni! Am fost ieri şi ne-am întâlnit cu fiica noastră. Ce simpatică e! Nu ştiu cu cine seamănă, dar la soare te poţi uita! E simpatică, mânca-o-ar mămica! Ptiu, ptiu, să nu te deochi!

Tăticul era leşinat! L-a luat domnul doctor, a vrut să aibă o conversaţie, el era… pierdut în spaţiu, dar este firesc să fie aşa. Vă daţi seama ce întâlnire! Totul e perfect, totul e în parametri. Mama e bine, copilul e bine, totul e bine, deci să muncim. Trebuie să ne ocupăm să fie bine şi tăticul. Îi dau un pupic”, a spus Gabriela Cristea la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.


tavi clonda gabriela cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)