News Flash:

Cum a comentat Traian Basescu condamnarea Elenei Udrea

29 Martie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca in cazul dosarului "Gala Bute" se astepta ca Elena Udrea sa fie achitata.


"Stiind dosarul si eu ma asteptam la achitare. Pana una alta am alta explicatie. Observ ca toti denuntatorii au primit pedepse cu suspendare. Nu exista nicio alta proba, ci doar declaratiile denuntatorilor. Mai observ ca a primit condamnari pe toate capetele de acuzare, mai putin unul singur, respectiv acela cand la ultima sedinta a constatat ca nu dansa era ministru, drept pentru care acest cap de acuzare a fost respins. Mie mi-e foarte greu sa inteleg, sunt inginer, cum poate face un ministru abuz in serviciu la achitizii publice, cand nimeni din departamentul de achizitii nu e acuzat, cand nu exista nicio alta persoana acuzata de abuz in serviciu pentru achizitia de publicitate la gala Bute. In proces directorul de achizitii din minister a  declarat ca isi asuma achizitia care s-a facut corect", a punctat Traian Basescu.
Fostul presedinte are o singura explicatie in cazul deciziei magistratilor. "Tinta acestui dosar a fost Udrea si nu altcineva. Dupa cum vedeti ca s-au distribuit pedepsele, oricine a facut denunt impotriva Elenei Udrea a primit cu suspendare. Nu stiu din ce motive, dar nu pot sa nu observ ca foarte multi oameni in jurul meu s-au pricopsit cu dosare si in timpul si dupa ce mi-am terminat dosarul".

basescu gala bute elena udrea gala bute traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005873 (s)