News Flash:

Cum a comentat primarul Nicolae Robu primele rezultate ale alegerilor

3 Noiembrie 2014
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
La ora 21, in sediul PNL Timis, liderii si membri ACL din cel mai vestic judet al tarii au primit cu bucurie rezultatele exit-poll-ului: Victor Ponta – 38,20, Klaus Iohannis – 32,10.
„Sunt foarte fericit ca, iata, candidatul nostru a obtinut un scor foarte bun. Milioane de romani vor vota pentru Klaus Iohannis, astfel incat el sa devina presedintele Romaniei”, a spus presedintele PNL Timis Nicolae Robu, primarul Timisoarei. Liderul liberalilor din Timis este convins ca la 25 de ani de la Revolutie romanii isi doresc un stat de drept, o Romanie cu fata spre Vest, „nu o tara a furtului”. 
„La 25 de ani de la Revolutie, in Timisoara a fost o prezenta la vot buna”
„Vom munci in aceasta perioada, pana la turul doi, astfel incat mesajul nostru sa ajunga la cetateni. E limpede ca vom reusi sa ne coagulam fortele, noi, cei de dreapta. Va fi o lupta dura, sunt convins ca PSD, care de multa vreme si-a aratat coltii, va face uz de toate mijloacele pentru a reusi ssa pastreze puterea. Noi vom castiga presedinta. PSD va face orice, asta ii caracterizeaza, sa nu aiba scrupule in tot ce fac. Ar fi total de neinteles ca timisorenii sa voteze un candidat reprezentand o forta politica ce nu a dat niciun leu pentru Timisoara, subestimand timisorenii, inteligenta lor, cu toate minciunile care le catapulteaza. La 25 de ani de la Revolutie, in Timisoara a fost o prezenta la vot buna, dupa datele pe care le aveam, anterior, date de etapa, stateam foarte bine, scrie Ziuadevest.ro. Pe la ora 19 aveam aproximativ 49 la suta prezenta la vot pe Timisoara. Ma astept ca la final sa avem pana la 55 la suta. Nu-mi pot inchipui ca vreun votant al lui Monica Macovei va vota cu Victor Ponta, niciunul al lui Elena Udrea, etnicii maghiari ne asteptam sa voteze cu Iohannis, chiar si votantii lui Tariceanu sa vina alaturi de noi. S-ar putea sa-si dea seama si Tariceanu ca a ratacit cam mult si sa nu mearga spre un candidat care va pierde”, a spus Nicolae Robu.

pnl timis victor ponta klaus iohannis timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006483 (s)