News Flash:

Cu totii am vazut-o in Veronica. Ce face actrita Lulu Mihaescu acum si cum arata la 49 de ani

12 Iunie 2017
2351 Vizualizari | 0 Comentarii
veronica

Când ne gândim la copilărie cu toții ne aducem, cu siguranță, aminte de filmul „Veronica”, unde celebra actriță Lulu Mihăescu ne-a cucerit cu chipul ei dulce și buclele haioase și i-am urmărit cu sufletul la gură aventurile și trăirile din film.


Lulu Mihaiescu (49 de ani), pe numele real Luminița Petre, avea doar patru ani pe vremea când îi dădea viață Veronicăi și juca alături de actor celebri, precum regretatul Dem Radulescu, Margareta Paslaru, Florian Pitis sau Manuela Harabor.

 

Lulu a cucerit publicul cu prestația sa de excepție, dar și cu gingășia și veselia ei, devenind copilul- fenomen al cinematografiei românești. Așa că nu e de mirare că aceasta a fost comparată cu celebra actriță Shirley Temple, copilul-minune al Hollywood-ului. După ce a jucat în seria de filme „Veronica”, regizate de Elisabeta Bostan, Lulu a mai apărut în trei filme, iar apoi a decis să renunțe la meseria care a consacrat-o pentru a se dedica marii ei iubiri, muzica.

A fost considerată copilul-fenomen al cinematografiei românești


S-a dedicat muzicii

La 14 ani , a intrat la liceu și a început să studieze asiduu pianul, căruia i s-a dedicat cu totul. Pentru că era extrem de talentată, ea a fost cooptată de formația „Timpuri Noi”, devenind clăparul trupei. Între timp, ea nu și-a neglijat studiile, învățând limbi străine și chiar și japoneza, însă când a terminat facultatea a avut parte de cea mai mare dezamăgire, întrucât nu a reușit să-și găsească un loc de muncă.

 

Nu a reușit să se angajeze în România

Potrivit si-teului www.vedeteblog.com, Lulu s-a dus să se anagajeze la o firmă respectabilă și deși era absolventă de facultate și cunoscătoare de limbi străine, i s-a oferit doar un post de femeie de serviciu. Acesta a fost momentul în care celebra actriță s-a hotărât să părăsească România și să-și încerce norocul pe alte meleaguri. Astfel, în 1996, alături de soțul ei, și fiica lor Ana, s-au mutat în Canada, în Vancouver, unde este și în prezent, profesoară de muzică, la o școală din Vancouver și preda ore de pian celor care se pregătesc să intre la Conservator. Aceasta locuiește împreună cu familia ei într-o casă frumoasă, situată în apropiere de o pădure și are o viață foarte frumoasă și fericită.


Lulu Mihăescu s-a născut la Iași în 1968, fiind fiica mai mică a unor muzicieni, de la care a moștenit dragostea pentru muzică. La scurt timp, după nașterea ei, s-au mutat la București, iar aceasta are și astăzi o relație foarte strânsă cu părinții și cu sora ei.

 

Veronica era în film o fetiță crescută la cămin, care își dorește de ziua ei să se întâlnească cu zâna cea bună, iar de aici încep aventurile ei, când pleacă în căutarea zânei și a trăistuței fermecate.


lulu mihaiescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)