News Flash:

Cu parere de rau, va dam vestea cumplita despre celebrul pugilist Leonard Doroftei

30 August 2017
2712 Vizualizari | 0 Comentarii
doroftei

Doroftei, in razboi cu Primaria Ploiesti! „Aici sunt toti banii mei, aici mi-am pus tot sufletul”- Ce a spus primarul despre situatia in care se afla fostul pugilist, care isi poate pierde pub-ul!


Leonard Doroftei se afla intr-o situatie delicata. Pub-ul pe care l-a deschis in urma cu multi ani la Ploiesti este evacuat din cauza ca este intr-o cladire cu risc seismic.

 

Leonard Doroftei se razboieste cu Primaria Ploiesti. Fostul pugilist spera sa gaseasca o solutie de compromis si sa nu isi piarda afacerea in care a investit nu doar foarte multi bani, ci si o parte din viata lui, sentimente si multi nervi, scrie poatenustiai.ro.

„Aici sunt toti banii mei. Astia sunt bani munciti. Acum, dupa atatia ani, hai sa il dam afara pe om. Ma da afara. Vi se pare corect? Nu vreau sa ma agat de aceasta afacere, dar e munca mea aici, sunt banii mei. M-am intors acasa pentru ca sunt roman!

Nu va inchipuiti ca dintr-o astfel de afacere te imbogatesti, sunt perioade si perioade. Sunt zile mai bune, sunt perioade in care trebuie sa vii cu bani de acasa, te imprumuti de la prieteni. Dar te descurci”, a spus Leonard Doroftei la Teo Show.



„Trebuie evacuata cladirea pentru ca are un anumit grad de risc seismic. In cladirea respectiva sunt si locuinte. Nu a dat curs notificarii, asa ca s-a dus o actiune in instanta. Citatia este pentru luna viitoare! Procedura trebuie solutionata de instanta de judecata, fiind contestata de dl Doroftei! Din nefericire, primaria nu are prea multe spatii care s-ar potrivi pentru o astfel de activitate!”, a spus primarul Ploiestiului pentru Teo Show.

doroftei primaria ploiesti teo show
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006589 (s)