News Flash:

Cu cine te potrivesti pentru o casnicie, in functie de zodie

21 Ianuarie 2016
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu
Esti adeptul casatoriei, isi doresti o familie frumoasa, copii si un partener pe care sa-l iubesti pana la sfarsitul zilelor? Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final...
Insa, casatoria implica ceva mai mult decat iubire, pasiune – casatoria inseamna convietuire, arta de a forma o familie pentru care ai nevoie de persoana potrivita, compatibila cu tine si cu gandurile tale. 
Care este persoana compatibila nu poti decat sa afli singur, in timp si cu ajutorul astrelor, bineinteles.
Asadar, cu cine ar fi de preferat sa te casatoresti in functie de zodie:
Berbec
Exista pentru cei nascuti sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care acestia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, insa doar cei nascuti in Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.
Cu semnul astral Gemeni, Berbecii pot face o echipa incantatoare: amandoi neobositi si inclinati spre cunoastere a noului.
Mai mult, numai o personalitate ca a Gemenilor poate limita tendinta de a domina a Berbecilor, acestia din urma dand dovada de multa ingeniozitate cand vine vorba de relatia lor cu un individ ghidat de semnul Berbec.
Gemenii nu au prejudecati sexuale, ceea ce Berbecilor le va placea enorm, Berbecul este inteligent din fire, cel nascut in Gemeni este versatil, amandoi depun eforturi pentru mentinerea interesului. De aceea, o casatorie va avea cu siguranta succes.
Taur
Pentru cei nascuti in Taur, iubirea se poate implini - la nivel de convietuire - cel mai bine si cel mai bine cu cei nascuti in Rac sau Fecioara.
O a doua optiune pentru familistii zodiacului ii "numeste" pe cei ghidati de semnul Capricorn sau Pesti.
Taur – Rac ar putea avea o casnicie fericita pentru ca amandoi au nevoie de siguranta, de sentimentul de permanenta, amandoi sunt afectuosi si pasionali. Taurul e atent, Racul este sensibil si tot Taurul este printre putinele semne zodiacale care ar putea intelege schimbarile dese ale Racului.
Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi avand si aceleasi preocupari intelectuale. O casnicie nu ar fi o idee rea.
Gemeni
Daca esti nascut sub semnul astral Gemeni, atunci casatoreste-te cu Leu, Berbec sau Balanta.
Pentru a nu dispera (in cazul in care nu te indragosteti de unul dintre cei trei mandri ai zodiacului), astrele iti recomanda, ca o a doua varianta, Varsator sau tot Gemeni, in cazuri rare.
 
Cu Leul poti face o pereche interesanta in care va veti admira unul pe celalalt.
Apoi, Leul iubeste in primul rand cu inima, Gemenii iubesc mai intai cu mintea, dar asta nu va fi o piedica – din contra, acesta va fi liantul care ii va completa constant.
Cei nascuti sub semnul astral Gemeni sunt atat cat trebuie de romantici pentru cei nascuti in Leu si sunt amandoi de pasionali (atat cat au nevoie).
Cu Balanta, casatoria ar functiona pentru ca cele doua semne sunt foarte compatibile intelectual...
Rac
Cele trei personalitati cu care un Rac ar face casa buna sunt Pestii, Scorpionii, Taurii.
Pentru o a doua optiune, Racii ar putea incerca o uniune cu cineva nascut in Fecioara sau tot cu un Rac, insa potrivirea ar cere cateva sacrificii...
Cu Pestii, Racii isi pot indeplini visele: cuplul lor este sensibil, afectuos si isi completeaza ego-urile simultan.
Pestii aduc dragoste in viata Racului, iar Racul aduce protectie in viata celor nascuti in zodia Pesti, iar compatibilitatea sexuala este de milioane. Adica, pe scurt, o casnicie ideala.
O aceeasi completarea va fi simtita de Rac in ceea ce-l priveste pe Scorpion care va iubi nevoia de a domina a Racului.
Leu
O casatorie ideala. Sagetator si Berbec.
O posibila casatorie ideala: Gemeni, Balanta.
Se spune ca cea mai frumoasa casnicie este cea in care cei doi parteneri reprezinta "acel ceva" impreuna si nu separat. Aceasta teorie se aplica perfect cuplului Leu – Sagetator: cei doi devin un tot dornic de libertate, aventura, socializare cu oameni noi...
Pentru ei dragostea va fi o reala distractie, stimulandu-se si inspirandu-se reciproc.

Fecioara
Astrele recomanda pentru Fecioara o uniune pentru totdeauna cu cei ghidati de Capricorn sau Taur.
O posibila casnicie fericita s-ar putea consolida si intre Fecioare si Rac sau Scorpion.
Fecioara va aprecia disciplina si capacitatea de munca a Capricornilor, impreuna se vor mandri de casa lor, se vor bucura de prietenii si se vor admira reciproc.
Dar, ceea ce va face din casnicia lor o relatie lunga si sanatoasa este faptul ca pe niciunul nu il vor deranja marile neintelegeri, (care vor trece pe langa ei ca si cum nu ar exista), cu atat mai mult vor trece peste micile neintelegeri.
Cu Taurul pasiunea poate fi ceva mai mare, atractia sexuala de asemenea – unele dintre ingredientele principale ale unei casnicii ideale. Iar, cu putina rabdare impusa ar putea fi la fel de trainica ca uniunea cu un Capricorn.
Balanta
Daca esti Balanta, cel mai bine ar fi sa cauti, pentru casatorie, o persoana nascuta sub semnul astral Gemeni sau Leu.
Ca o a doua optiune, ai posibilitatea sa alegi intre Sagetator si Varsator.
Cu Leul exista o imbinare de trasaturi aproape perfecta: ambele semne satisfac nevoile si dorintele celuilalt. Spiritul pozitiv de invingator al Leului o va cuceri pe nesigura Balanta.
Leul sensibil, Balanta emotionala, amandoi nebuni dupa sex...
Apoi, cu cei nascuti in Gemeni, Balantele pot avea o uniune speciala: foarte potriviti din punctul de vedere intelectual si amandoi extrem de pasionali.
Exista in casnicia lor o reciprocitate perfecta, iar viata lor sexuala nu va fi niciodata plictisitoare. Un parteneriat ideal si din perspectiva raportului de forte: Balanta are atitudine de judecator, Gemenii sunt receptivi la judecata.
Scorpion
Scorpionii ar putea trai fericitii pana la adanci batraneti cu cei nascuti in zodia Pesti, Rac, dar si Capricorn.
Pentru o alegere ceva mai compromisa, dar care ar putea avea sanse mari de reusita, Scorpionii pot alege sa se casatoreasca cu o Fecioara.
Sunt rare atractiile de genul celor care se infiripa intre Pesti si Scorpioni, atractii ce ulterior pot deveni un adevarat sprijin si o acceptare reala a trasaturilor celuilalt ce vine de la sine, intr-un mod armonios.
Cu Capricornii vor cladi o casatorie bazata pe o compatibilitate sexuala, iar cu Racii pot avea casatoria perfecta daca iubirea lor nu este afectata de ceva neprevazut.
Sagetator
Sagetatorii se pot iubi cu tipuri diferite de personalitati, dar intr-un sfarsit o casnicie fericita ar putea avea doar cu cinvea influentat de semnele astrale Varsator, Berbec, Leu.
O a doua optiune este oferita de o atractie aparte fata de semnul astral Balanta.
Combinatia relationala Sagetator – Varsator are mari sanse de succes. Se inspira intelectual, amandoi sunt imprevizibili, activi si veseli. Au o imaginatie bogata si multe fantezii inovative, ceea ce ar putea pastra sarea si piperul casniciei lor.
Capricorn
Capricornii vor avea casnicii fericite alaturi de Fecioare si Scorpioni.
O a doua optiune este reprezentata de cei nascuti sub semnul astral Tauri, Pesti si rareori tot Capricorni.
Ceea ce va face din casnicia cu o persoana nascuta sub semnul astral Fecioara o relatie lunga si sanatoasa este faptul ca pe niciunul nu il vor deranja marile neintelegeri, (care vor trece pe langa ei ca si cum nu ar exista), cu atat mai mult vor trece peste micile neintelegeri.
Pe de alta parte, succesul sexual al Capricornului cu Scorpionul poate deschide oportunitati serioase ce se pot transforma in relatii de lunga durata (chiar casnicii) foarte interesante si de succes.
Varsator
O casatorie ideala: Berbec, Gemeni.
O a doua optiune ideala: Balanta si Sagetator.
Intre Varsator si Berbec se leaga o conexiune furtunoasa si plina de emotii constructive. Berbecul va fi dominat de Varsator, dar cu putin tact, o astfel de poveste de dragoste se poate transforma intr-o casnicie speciala.
Apoi, o casnicie intre Varsator si Gemeni poate fi materializarea unei compatibilitati sexuale rare care va transforma casatoria in ceva fermecator.
Pesti
Daca esti nascut in perioada guvernata de semnul astral Pesti, atunci cel mai probabil vei avea o casnicie fericita daca in fata altarului te regasesti langa un Taur sau un Rac.
Urmatoarea alternativa ti recomanda pe cei nascuti sub semnul astral Scorpion sau Capricorn sau, in functie de circumstante speciale, tot pe cei nascuti sub semnul Pesti.
Cu cei nascuti sub semnul Rac, vei forma un cuplu simpatic si, ulterior, o casnicie ideala a caror certuri vor finaliza mereu cu o partida de sex nebun.
Cu cei nascuti sub semnul astral Tauri, o uniune poate fi o alegere inspirata pentru ca Taurii te vor ajuta sa iti indeplinesti toate visele, casatoria voastra fiind una sanatoase si nu neaparat pasionala. One.ro

berbec gemenii taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006635 (s)