News Flash:

Cu cine iti petreci sarbatorile de iarna in functie de zodie. Surprize de proportii pentru acesti nativi

19 Decembrie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01

Toata lumea asteapta cu nerabdare sa soseasca cea mai frumoasa perioada a anului: Sarbatorile de iarna. Fiecare se pregateste asa cum stie mai bine pentru ca Anul Nou si Craciunul sa il prinda in cea mai buna stare, alaturi de oameni dragi.

Unii se gandesc deja la cadouri, altii la cum sa slabeasca sau la ce sa poarte in seara festiva. Zodiile au caracteristici diferite, asa ca vor petrece in mod diferit Sarbatorile de iarna, tinand cont de personalitatea fiecareia.

Iata cum o sa iti petreci Sarbatorile de iarna in functie de zodie!

Berbec
Abia asteptai acest moment din an pentru a uita de toate responsabilitatile si pentru a te gandi doar la tine si la ce iti place. In sfarsit poti pleca in vacanta la care visezi de cand a inceput anul. O sa te distrezi pe cinste si nu o sa iti pese de nimeni si de nimic. Tot ce vrei este sa te relaxezi si sa uiti de toate, inclusiv de sarbatori si tensiune. O sa petreci Craciunul fugind de el!

Taur
Sarbatorile de iarna sunt perioada ta preferata, asa ca vei face orice pentru a te simti bine si pentru a profita din plin. Prietenii abia asteapta sa ii intampini si sa le pui pe masa cele mai bune bucate. Chiar daca in timpul anului ai fost extrem de atenta la ceea ce ai mancat, acum nu iti mai faci griji in privinta siluetei si te bucuri de tot ceea ce ai gatit, ca o gospodina veritabila ce esti. Iti vei petrece Craciunul indopandu-te pe furis in spatele bradului!

Gemeni
Esti o persoana foarte copilaroasa, asa ca Mos Craciun este cel mai bun prieten al tau. Abia astepti sa vina noaptea magica si sa stai cu el de vorba la un pahar de…lapte cald. Niciunul dintre prietenii tau nu stiu ca inca mai crezi in povestile de la gura sobei si in minunile care pot avea loc in aceasta perioada. Dar, pana la urma, ce-ti pasa tie de ei?

Rac
Singurul motiv pentru care vrei sa vina Craciunul sunt ornamentele stralucitoare si globurile de care nu te mai saturi. Daca ai avea posibilitatea te-ai imbraca in ele si ai iesi asa pe strada, dar nu este cazul sa te entuziasmezi asa tare. Rezuma-te doar la a impodobi bradul si la a aranja casa. E posibil ca ceilalti sa o ia la sanatoasa cand o sa vada atata sclipici, dar macar asa ai ocazia sa urmaresti si tu in tihna „Singur acasa”.

Leu
Esti genul de persoana careia ii place sa bata apropouri, asa ca perioada Sarbatorilor de iarna este ocazia perfecta pentru a te manifesta. Iti doresti tare mult sa primesti un cadou scump si luxos, care sa se ridice la inaltimea asteptarilor si la pretentiile tale. Iti vei petrece sarbatorile prin mall-uri, platindu-ti singura toate darurile exclusiviste, dupa ce toti ceilalti au fugit.

Fecioara
Iti vei petrece Craciunul…certandu-l pe Mos. Ai observat ca in ultima vreme nu mai e bun de nimic: ajunge prea tarziu si nici nu aduce ce trebuie. Pana la urma, trebuie sa existe si cineva care sa ii verifice performantele si sa ii faca o evaluare, si cine e mai potrivit ca tine, spiritul critic al zodiacului?

Balanta
Dilema pe care o ai de Craciun este: sa mananci sau nu carne de porc? Ai citit sute de articole pe aceasta tema si parca tot nu-ti vine sa te infrupti din ea. Norocul tau este ca, pana te hotarasti ce ar trebui sa faci, trec si Sarbatorile de iarna, iar tentatia dispare. Dilemele tale existentiale te vor dobori chiar si in ziua magica. Ia-o mai usor!

Scorpion
Spre deosebire de celelalte zodii, nu suporti Craciunul si nici lucrurile care au legatura cu aceasta sarbatoare. Ti se pare ca oricum s-a pierdut adevarata semnificatie, asa ca preferi sa nu te implici in pregatiri. Aceasta zi te va prinde facand glume pe seama celor care alearga fara cap dupa cadourile potrivite. Tot ce conteaza este ca reusesti sa te distrezi copios.

Sagetator
De Craciun vei fi foarte relaxata. Poate mai linistita decat de obicei, asa ca nici macar friptura arsa sau globul spart nu iti vor strica dispozitia. Cei din jur te invidiaza si nu reusesc sa inteleaga cum poti sa iti pastrezi calmul chiar si in situatii critice. Ce nu stiu ei e ca ai petrecut jumatate din zi dand iama in proviziile cu dulciuri si alcool.

Capricorn
Toata lumea vorbeste astazi numai despre mancare si cadouri, de parca nu mai exista si altceva in lumea asta. Tu esti atat de setata pe munca incat ti-ai luat ceva de lucru, chiar daca esti in concediu si ar trebui sa te relaxezi. Plictiseala este prea mare, chiar si in ziua de Craciun, de care nu esti prea incantata. Parca in anii trecuti era mai frumos. Tot proiectul de la job e mai interesant decat toata vanzoleala asta!

Varsator
Preferi ca in ziua de Craciun sa nu iti bati capul cu activitatile specifice. In schimb, ai o pasiune ciudata (ceva neobisnuit?) de a-ti imbraca pisica sau cainele in costum de ren. Mos Craciun ar fi, cu siguranta, incantat de aceste ajutoare. Ii alergi toata ziua prin casa: sarmanele de ele nici nu vor simti ca e sarbatoare!

Pesti
Daca ar fi Craciun in fiecare zi, pentru tine ar fi perfect. Vrei sa ii surprinzi cu cadouri pe prieteni si sa ii cinstesti pe cei dragi. Asa ca iti vei petrece Craciunul falimentara, colindand pe la prieteni pentru ca nu mai ai ce sa pui pe masa!


berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012202 (s)