News Flash:

Cu cine a ramas insarcinata cantareata Feli?

7 Iunie 2018
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Maica Domnului

Vestea ca Feli este insarcinata pentru prima data a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca multi fani de-ai artistei nici macar nu stiau ca este implicata intr-o relatie.

Jurata de la „The Four” a vorbit despre sarcina sa, dar si despre iubitul sau. Invitata la „Neatza cu Razvan si Dani”, Feli a dezvaluit ca are niste pofte ciudate. De asemenea, primele luni de sarcina au fost destul de dificile.

„Am niste ciudatenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are stari de rau), mai greu. Voi, barbatii ar trebui sa fiti foarte atenti cu femeile in general, mai ales atunci cand sunt insarcinate. (…). «Ratele si vanatorii» e o piesa facuta in timpul sarcinii si o lansez acum la voi. (…)”, a declarat Feli in cadrul matinalului de la Antena 1.

Imediat ce a auzit sfatul lui Feli legat de modul in care barbatii trebuie sa se comporte cu iubitele sau sotiile lor insarcinate, Dani Otil a facut o dezvaluire inediata. Acesta s-a dat de gol in ceea ce priveste ziua in care va deveni tatic. Prezentatorul de la „Neatza cu Razvan si Dani” a dezvaluit ca a amanat momentul cu doi ani.

„Tocmai am amanat-o doi ani”, a glumit Dani.

Feli, in schimb, nu vrea sa vorbeasca foarte mult despre viata personala, insa si-a anuntat sarcina prin intermediul unui cantec, numit „Doua inimi”.

In trecut, s-a speculat ca formeaza un cuplu cu Smiley, insa Feli si artistul sunt doar foarte buni prieteni. Cei doi colaboreaza impreuna de cativa ani.


feli insarcinata the four dani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007624 (s)