News Flash:

Cu ce sa topesti complet ceara din urechi, ca sa scapi complet de ea - 2 ingrediente banale curata urechile

14 Noiembrie 2017
37139 Vizualizari | 0 Comentarii
ureche

Aparent, betigasele de urechi nu sunt eficiente in caz ca se acumuleaza ceara din urechi, ba chiar au tendinta sa o comprime suficient incat sa devina un dop, sau chiar sa raneasca timpanul daca nu suntem atenti. Asadar, avem nevoie de o modalitate sigura si eficienta pentru a curata ceara din urechi. Exista, fara nici o indoiala, fel si fel de produse pentru curatarea urechilor in comert, si le putem cumpara din farmacii si supermarketuri.

Cu toate astea, va sfatuim sa folositi aceasta metoda naturala, ale carei rezultate sunt chiar mai bune. Acest remediu natural si-a demonstrat eficienta in repetate randuri la foarte multi oameni, asa incat sugeram sa fie folosita ca o modalitate de tratament in cazul acumularii excesive de ceara, sau infectii usoare de ureche. Daca va dor urechile, sau mai rau, incep sa se scurga diverse substante din ele, ADRESATI-VA MEDICULUI. Acest remediu natural contine alcool sanitar si otet alb. S-a demonstrat ca alcoolul sanitar omoara 85% din bacteriile aerobe, indicand ca este un dezinfectant remarcabil. Pe de alta parte, otetul alb trateaza eficient infectiile usoare ale urechii externe, incat are proprietati puternice antimicrobiale si antibiotice. Asadar, amestecul acestor doua ingrediente aplicat urechii dizolva ceara in exces si tine canalul urechii uscat intr-un mod nedureros.

Iata cum se prepara: se combina alcoolul sanitar cu otetul intr-un raport de 1:1, adica in cantitati egale. Apoi, turnati o lingurita din acest amestec (fie cu lingurita, fie cu o seringa mica) in ureche, si inclinati capul incat sa nu curga. Ramaneti asa timp de 1 minut, apoi lasati capul normal, pentru a permite amestecului sa se scurga. Repetati aceeasi procedura cu urechea cealalta.

FOLOSIRE: folositi acest amestec de 2 ori pe zi DOAR daca aveti probleme cu acumularea de ceara, sau dureri usoare ale urechii. O cantitate normala de ceara este necesara functionarii normale a urechii. Pentru dopuri, o solutie mai buna este fie o seringa cu apa fierbinte turnata in ureche (cat de fierbinte suportati), de mai multe ori, pana cand va iesi, sau in cazuri mai dificile, ulei cald, care va scoate dopul intr-un final (poate necesita cateva incercari). NU introduceti sub nici o forma betigasele in cazul unui dop. Rezultatele NU vor fi bune, si veti ajunge la doctor in final.

Daca nu da rezultate in 2-3 zile, consultati medicul. Ceara (din latina cera) este o denumire generica pentru o serie de produse naturale, de origine animala, vegetala, minerala, sau sintetice, care au proprietatea de a fi plastice, insolubile în apa, de a se înmuia si a se topi la temperaturi destul de joase.
Cea mai veche substanta care a purtat acest nume, a fost ceara de albine, o substanta de culoare galbuie, cu miros placut, caracteristic, produsa de albine, care se recolteaza prin topirea fagurilor. Ceara de ureche, este o substanta ceroasa, care se formeaza în canalul extern al urechii, denumita si cerumen.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)