News Flash:

Cu cati ani te intinereste consumul regulat de sex

30 Septembrie 2015
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
face sex
Expertii britanici sustin ca beneficiile unei vieti sexuale imbelsugate se “citesc” pe fata. Acestia au analizat mii de barbati si femei care adora sa faca sex si au constatat ca acesti oameni aratau cu pana la sapte ani mai tineri decat varsta lor biologica.

“Persoanele de toate varstele ar trebui sa fie constiente de faptul ca relatiile intime sunt un adevarat izvor de tinerete”, spune doctorul David Weeks, fost sef al departtamentului de psihologie la spitalul Royal Edinburgh din Marea Britanie si coordonatorul studiului, potrivit evz.ro.

Oamenii pe care acesta i-a analizat si a observat ca intineresc vazand cu ochii (intre 40 si 50 de ani) au declarat in proportie de 50% ca fac amor cu partenerul de trei ori pe saptamana si nu doar de doua ori, asa cum sunt obisnuite cele mai multe cupluri.

Explicatia doctorului Weeks? Endorfinele eliberate  de sex este un factor crucial in conservarea tineretii. In plus, tot endorfinele actioneaza ca un calmant natural, reducand anxietatea. Nici efortul depus in timpul unei relatii intime nu e de neglijat, ci se socoteste ca orice alt exercitiu fizic, cu mari beneficii pentru inima. Cat despre aspectul antinerit al pielii fetei, acesta este rezultatul hormonilor de crestere, care sunt activati cand facem dragoste si care pastreaza piele elastica, minismalizand ridurile.

Amorezii tip “Peter Pan” tind sa fie casatoriti cu sotii mai tinere si, potrivit cercetatorilor britanici, asta pare sa fie reteta tineretii fara batranete:  “Sexul nu ar trebui sa fie doar pentru oamenii tineri. Putem intineri doar practicandu-l!”

barbati femei faca tineri relatiile intime tinerete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005782 (s)