News Flash:

Cu 22 de ani in urma a gasit un pui de urs ramas orfan… priviti-l cum se comporta acum! VIDEO

21 Iulie 2016
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
pui urs
Wildlife Center Orphaned, un centru de reabilitare din Otisville, New York, ne ofera un filmulet emotionant in care apar doi buni prieteni, un barbat si un urs intr-o relatie extraordinara si mai putin obisnuita.
Jim Kowalczik, un barbat in varsta de 59 de ani si Jimbo, un urs impresionant ca talie in varsta de 22 de ani, interactioneaza intr-un mod in care nimeni nu s-ar fi asteptat. Fiind crescut in acest loc de la cea mai frageda varsta, ursul a devenit atat de prietenos, incat il imbratiseaza si il alinta pe pe Jim cu o dragoste fara margini.
Nu se poate sa nu fim induiosati de aceste imagini emotionante pe care rar le putem vedea. E uimitor cum instinctul feroce al unor animale poate fi transformat in atata dragoste, sensibilitate si blandete!
Ursul alaturi de alti semeni de-ai lui crescuti si ingrijiti aici de oameni care iubesc animalele ajung sa devina atat de prietenosi cu oamenii, incat aceste animale nu se mai pot intoarce in libertate in mediul lor natural.
Jimbo este unul dintre cei 11 ursi care traiesc pe o suprafata de 100 de acri in rezervatia Wildlife Center Orphaned, la nord de New York City. Jimbo si ceilalti ursi au fost adusi de mici aici, avand pe corp multe rani ceea ce le facea imposibila viata in salbaticie. Kerry Clair, directorul Wildlife Center Orphaned, a declarat intr-un interviu ca alaturi de ursi, aici sunt reabilitate si alte animale precum cai, caprioare si veverite.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004348 (s)