News Flash:

CTP il desfiinteaza pe Iohannis

6 Noiembrie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dur, joi seara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca asteapta ca societatea civila sa-si nominalizeze reprezentantii si sa-i trimita propunerile pe mail.

Intr-o interventie telefonica la Digi24, Cristian Tudor Popescu a afirmat ca initiativa presedintelui, anuntata printr-un comunicat de presa, este ”ori prostie, ori diversiune”.

”Sa-l numesc ultimatumul prostiei? Alta justificare nu e, decat cea de incercare de divizare a manifestantilor, o diversiune. Ori e o prostie, ori e o diversiune! Cum sa faci asa ceva? Sa le pui 'sula-n coasta'?, ca sa folosesc o expresie a unui predecesor al dlui Iohannis ... . Sa ii obligi pe oameni sa produca reprezentanti? Sa reduci toti oamenii din strada la 5-10-15, care sa vina in fotoliile alea luxoase? Daca vrea sa ia contact cu ce vrea strada, sa mearga la Universitate, sa mearga in alte orase, nu sa cheme la Cotroceni. Nu stiu ce e mai rau, prostie sau diversiune la nivelul Presedintiei.

Cel mai grav e ca pot aparea factiuni, sa inceapa sa se certe ... ar fi o imensa prostie. Natura acestei miscari este 'Cu totii, impreuna!'. Mai am o solutie: domnul Iohannis sa ii primeasca pe toti la Cotroceni, sa vina zeci de mii acolo.

Inclin spre prostie, nu spre diversiune", a declarat Cristian Tudor Popescu.

ultimatumul prostiei diversiune universitate cotroceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)