News Flash:

CSAT se reuneste pe 21 martie

13 Martie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
sedinta csat2
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se va reuni pe 21 martie, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se mandatul Romaniei pentru Summitul NATO de la Buxelles.
Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale transmis luni, pe ordinea de zi a sedintei sunt incluse si subiecte referitoare la stadiul indeplinirii, in anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei Romaniei pana in anul 2026 si in perspectiva, precum si activitatea desfasurata de catre institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale in 2016 si principalele obiective pentru acest an.
Membrii CSAT vor mai analiza activitatea desfasurata anul trecut de catre Consiliul Operativ de Securitate Cibernetica, precum si de catre Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) si Planul de activitate pentru anul 2017.
Administratia Prezidentiala precizeaza ca in cadrul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala.
Ultima sedinta a CSAT a avut loc pe 31 ianuarie si a fost prima la care au participat membri din Cabinetul Grindeanu.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006969 (s)