News Flash:

Cristina Balan este VOCEA ROMANIEI 2015

19 Decembrie 2015
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina balan
Cristina Balan (34 de ani) este castigatoarea celui de-al cincea sezon al emisiunii Vocea Romaniei 2015, de la Pro TV. Ea a fost votata de public vineri seara (18 decembrie) si a luat marele premiu de 100.000 de euro.

Cristina Balan a fost singura prezenta feminina din finala Vocea Romaniei 2015 si a fost aleasa castigatoare de public. Cristina a reusit sa ii invinga pe ceilalti trei finalisti, Tomi Weissbuch, antrenat de Marius Moga si Tobi Ibitoye si Michel Kotcha, antrenati de Smiley.

Fosta solista Impact, care a fost antrenata de Tudor Chirila, a impresionat in finala cu vocea sa. Ea a cantat piesa celor de la Queen, „The Show Must Go On”, melodia „This Is My Life” a lui Shirley Bassey si cantecul „Vama Veche”, alaturi de Chirila.

A fost criticata pentru participarea la Vocea Romaniei 2015
Prezenta Cristinei Balan la Vocea Romaniei 2015 a fost una controversata. Ea a fost solista trupei Impact, una dintre cele mai cunoscute de tehno din Romania, pana in 2009, cand formatia s-a detramat brusc. Cristina a continuat sa cante cu sotul ei, Gabriel Balan, dar s-a lasat de muzica in 2013. Experienta sa i-a facut pe unii sa considere ca ea nu ar trebui sa participe la Vocea Romaniei 2015, insa Cristina a reusit sa convinga publicul ca numele ei merita sa devina castigator al celui mai recent sezon.

Dupa ce a fost aratata cu degetul, Cristina Balan a decis ca e momentul sa clarifice niste lucruri legate de participarea ei la Vocea Romaniei.

"Da, sunt o cantareata care a avut o cariera, piese pe radio, videoclipuri. Am muncit mult pentru toate astea. Nu am primit nimic de-a gata si nu am facut compromisuri care sa contrasteze cu caracterul meu. Nu stiu tertipuri, trucuri; actul meu artistic este spontan si firesc. Acum, in acest concurs, am venit cu sufletul deschis, dorindu-mi sa fiu auzita asa cum nu am mai fost, pana acum. Port o stampila house-tehno-eurodance care nu este decat o infima parte din ceea ce inseamna muzicalitatea mea. O multime de oameni nu stiu ca eu pot canta si altceva. Ma asociaza doar cu Babe si alte piese Impact. Intre timp eu m-am maturizat, am traversat diferite etape de viata si am evoluat (simt eu)”, a scris, pe Facebook, castigatoarea de la Vocea Romaniei 2015.

Chiar antrenorul ei, Tudor Chirila, i-a luat apararea. El a spus ca, daca echipa Pro TV nu ar fi specificat ca a facut parte dintr-o trupa, nimeni nu ar fi stiut cine este Cristina Balan. In plus, nu e prima concurenta care a cantat intr-o trupa, mai mult sau mai putin cunoscuta.  

A castigat Vocea Romaniei 2015 intr-o zi speciala pentru ea
Seara de vineri a fost una speciala pentru Cristina Balan, castigator la Vocea Romaniei 2015. Pe 18 decembrie, ea si sotul au facut trei ani de casnicie. De altfel, Gabriel Balan a fost mereu alaturi de sotia lui si el a fost cel la care Cristina a fugit cu lacrimi in ochi in momentul in care a aflat rezultatul votului din finala.

Cei doi au lucrat impreuna din 2010, dupa ce colegul de trupa al Cristinei, Rares, a parasit brusc formatia Imapct. Din 2012, Cristina si Gabriel sunt casatoriti. In 2013, cei doi au devenit parinti a doi gemeni, dupa ce Cristina a trecut prin 24 de ore de travaliu. Solista, care a castigat Vocea Romaniei 2015, a avut parte si de o depresie postnatala si s-a luptat cu kilogramele in plus dupa nastere, insa a reusit sa treaca peste toate dificultatile si, la doi ani distanta, a castigat concursul organizat de Pro TV.

cristina balan tomi weissbuch marius moga tobi ibitoye michel kotcha
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)