News Flash:

Cristian Boureanu, implicat intr-un scandal pe litoral

4 August 2015
385 Vizualizari | 0 Comentarii
boureanu in mare1
Fostul deputat liberal Cristian Boureanu a fost implicat, luni, intr-un incident, la un club de pe litoral, dupa ce unul dintre angajati ar fi avut un comportament agresiv fata de femeile din cercul sau de prieteni si fata de iubita sa, Laura.

Cristian Boureanu a precizat pentru MEDIAFAX ca nu a depus plangere la politie, in conditiile in care conducerea si actionarii clubului si-au cerut scuze si a primit asigurari ca angajatul respectiv va fi sanctionat.
Boureanu a sustinut ca totul a pornit de la un angajat care nu avea ce cauta in zona publica a clubului si care nu se afla in "stare de sobrietate". Potrivit declaratiei sale, angajatul clubului s-a comportat "neplacut si agresiv" cu femeile din grupul sau de prieteni si cu iubita sa, Laura. In momentul respectiv, Cristian Boureanu spune ca nu se afla la masa, afland ulterior despre incident. In momentul in care a fost identificat, angajatul a incercat sa fuga si s-a creat o busculada, iar toata lumea vocifera.
"A fost un incident neplacut care i se poate intampla oricui. Lucrurile au fost gestionate insa foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurari ca persoana respectiva va fi sanctionata si data afara. Conducerea si actionarii clubului si-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce sa-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospatari", a mai spus Boureanu.

cristian boureanu boureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035980 (s)