News Flash:

Cristi Chivu, mesaj emotionant pe Instagram pentru Gica Hagi

18 Octombrie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
hagi chivu ianis
b a mers in Italia, la Florenta, pentru a-si vizita fiul. Ianis Hagi nu traverseaza insa cea mai buna perioada la Fiorentina si tatal sau a tinut sa-i fie aproape. Cei doi s-au intalnit cu Cristi Chivu, care a postat un mesaj emotionant.
Ianis n-a primit pana acum sanse la Fiorentina, desi a avut evolutii foarte bune in amicalele din vara. Gica Hagi a mers in Italia pentru a vorbi cu el, a-l incuraja, dar si pentru a se interesa de situatia lui Ianis in cadrul clubului. In Fiorenta, Gica si Ianis Hagi s-au intalnit si cu Cristi Chivu.
Fostul mare fundas roman a postat pe Instagram un mesaj emotionant pentru Gica Hagi: ”Noi, jucatorii romani de fotbal, toti am visat sa fim ca el! Eroul nostru, model si prieten pentru unii dintre noi. Iti multumescu, Hagi, pentru ca ai fost un model de urmat si o sursa de inspiratie1 Pasiunea si cunostintele tale despre fotbal depasesc orice imaginatie!
Ianis, continua sa-ti urmezi visul si fii mandru de cine esti si ce esti!”, a fost mesajul postat de Chivu pe contul sau de Instagram.

fiorentina cristi chivu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005183 (s)