News Flash:

Crin Antonescu, la Timisoara: "Eu l-am adus pe Ponta, eu il dau jos"

13 Aprilie 2014
610 Vizualizari | 0 Comentarii
Preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat la Timişoara, într-un discurs susţinut într-o întâlnire cu liberalii din zona vestică a ţării, că el l-a adus la putere pe liderul PSD, Victor Ponta, iar tot el îl va da jos.

'Oameni mulţi şi oameni cinstiţi îmi reproşează şi ne reproşează: 'Nu ştiaţi cine sunt? I-aţi adus la putere'. Ba da, ştiam cine sunt, dar nu putem uita cine este şi ce-au făcut domnul Traian Băsescu şi PD, în guvernarea lor, că ei nu făceau alte lucruri decât făcuseră pesediştii. Şi care era singura noastră şansă şi singura noastră speranţă de a schimba, de a pune capăt unui regim abuziv, unui preşedinte abuziv, unor practici abuzive decât această alianţă, în speranţa că un lider tânăr gândeşte altfel parcursul şi acţiunea acestui partid politic, în speranţa că toţi aceşti oameni învăţaseră câte ceva din ce s-a întâmplat. Am apreciat greşit sau speranţa noastră nu s-a împlinit. Nu este nimic, dragii mei, le spun de aici de la Timişoara. Noi i-am adus la putere, noi îi dăm jos de la putere. Eu l-am adus pe Ponta, eu îl dau jos', a spus Antonescu.

El a acuzat liderii PSD că grija lor principală este să spună că Antonescu, în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale din toamnă, nu va intra în turul doi. 

'Dar ce face marele Partid Social Democrat, ce fac marii săi lideri? Marii săi lideri nu ne spun dacă, susţinându-l pe Martin Schulz, dacă o luăm spre Rusia sau mai stăm, cum mai stăm în Europa, nu ne spun dacă, (...) au de gând să facă în România reindustrializare sau ecologie, nu ne spun nimic. Ne spun atât: că Antonescu nu va intra în turul doi, mă uitam şi la Dragnea aseară, parcă era o cucuvea. Asta avea el de comentat: n-o să intre în turul doi, n-o să intre în turul doi, n-o să intre în turul doi. Şi că, în orice caz, PNL va lua un scor mic-mic-mic-mic (...) Şi grija lor, dragii mei, este asta, pentru că doar PNL şi doar Crin Antonescu, în calitate de contracandidat, îi pot împiedica pe ei, dacă poate să-i împiedice cineva, să ia toată puterea la toamnă în România şi să facă ei cu ea ce ştiu, de când îi ştim', a spus liderul liberalilor.

El a susţinut că PSD pune în pericol drumul european al României, în condiţiile în care premierul Ponta spune 'clar că mai are doar două piedici în calea sa, justiţia şi presa liberă', în condiţiile în care Traian Băsescu şi partidele sale, PDL şi PMP, sunt suficient de slabe. 

Antonescu i-a avertizat pe liberalii din organizaţiile din Vestul ţării că vor avea de dat o 'bătălie cu grea' la alegerile europarlamentare cu Moldova şi cu Sudul, unde social-democraţii au obţinut mereu procente mari din opţiunile electoratului. AGERPRES 

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0932 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018038 (s)