News Flash:

Crin Antonescu: "L-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul"

4 Aprilie 2014
639 Vizualizari | 0 Comentarii
Crin Antonescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzău, la Delegaţia Permanentă a partidului, că PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost făcut din "mai nimic ditamai prim-ministru al României. În discursul susţinut în faţa a peste 500 de membri PNL din judeţul Buzău, liderul liberal Crin Antonescu a criticat în termeni extrem de duri PSD şi conducerea formaţiunii social-democrate, spunând că că "nu a învăţat nimic din istoria propriului partid", adăugând că, dacă nu ar fi avut sprijinul PNL, PSD nu ar fi ajuns niciodată la guvernare.

"Cu inima curată, cu bună-credinţă, ne-am dat mâna cu acest partid, cu PSD, în speranţa că au învăţat ceva din istoria ultimilor ani, că au un conducător şi o echipă tânără care au învăţat din istoria propriului partid, am sperat că după această perioadă a regimului Băsescu nimănui nu-i va mai da prin cap să facă tot ce au făcut oamenii lui Băsescu cu România. L-am făcut pe Ponta prim-ministru, fără noi nici PSD, şi nici Ponta nu ar fi venit la guvernare. Ce a făcut PSD mai departe? Ce ştiau, nu au învăţat nimic, nu au nici cel mai mic sentiment de corectitudine, de recunoştinţă faţă de nişte oameni care i-au sprijinit când le era greu, când erau în opoziţie, când erau nedreptăţiţi de regimul Băsescu. I-am adus la guvernare şi l-am făcut pe Ponta din mai nimic ditamai prim-ministrul", a declarat, la Buzău, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a spus că a pornit în alianţa cu PSD "cu inima deschisă", iar şansa pe care USL i-o putea da României "se întâlneşte la 20 - 30 de ani sau chiar mai mult", însă totul s-ar fi destrămat pentru că "PSD nu a suportat existenţa unui PNL puternic", iar "PNL trebuia să se transforme în văzul tuturor într- un PC un pic mai mare". Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018694 (s)