News Flash:

Crin Antonescu anunta ca nu participa la votul pentru Ungureanu la sefia SIE

30 Iunie 2015
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Crin Antonescu4
Senatorul PNL Crin Antonescu, fost presedinte al partidului, spune ca nu va participa la votul de marti din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, el precizand ca este o decizie personala, pe care nu a discutat-o in partid si pe care si-o asuma.
Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, la Digi 24, ca nu va participa la sedinta de plen a Parlamentului in care se voteaza nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), spunand ca este dreptul sau individual de senator.
”Sunt lucruri simple care pentru mine sunt de neclintit. In acest caz, presedintele Romaniei are dreptul sa faca ce propunere doreste si nici nu este intr-o situatie foarte delicata facand aceasta propunere. De asemenea, este dreptul oricarui partid, in speta PNL, de a lua decizii de vot si de a lua sanctiuni disciplinare cand aceste decizii nu sunt respectate de catre membrii de partid. Dar este dreptul meu individual de senator sa ma pot privi in oglinda (...) Decizia mea este destul de clara, destul de discreta. Eu nu pot vota aceasta propunere”, a afirmat Antonescu.
Fostul lider al PNL a spus ca decizia sa nu este legata nici de presedintele Klaus Iohannis si nici de Mihai Razvan Ungureanu, ci se raporteaza la el si la lucrurile pe care le-a facut in calitate de liberal, intr-o anumita perioada, si in care a crezut.
”Este o pozitie strict individuala, nu am discutat cu alti colegi si nu cred ca vor fi probleme la vot din partea liberalilor. Probabil ca vor vota aceasta propunere, unii fara prea mare placere. Eu nu am glumit si cand am facut politica am crezut in lucrurile pe care le-am spus”, a mai declarat Crin Antonescu.
Intrebat daca nu se teme de sanctiuni din partea conducerii partidului, senatorul PNL a spus ca isi asuma acesta decizie. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)