News Flash:

Crima socanta la Timisoara! Tanara de 26 de ani ucisa de propriul sot era sefa unui magazin dintr-un lant de supermarketuri

25 Mai 2018
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
crima

O femeie de 26 de ani din Timisoara a fost ucisa de sotul sau in noaptea de miercuri spre joi. Barbatul si-a injunghiat sotia, iar dupa fapta comisa a incercat sa isi puna capat zilelor.
UPDATE: Un apropiat al tinerei ucise la Timisoara a declarat ca femeia, care este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, lucra ca sefa de magazin la un supermarket din centrul Timisoarei. Potrivit aceleiasi surse, Raluca Elena si sotul sau au locuit pana nu demult impreuna cu parintii tinerei, mutandu-se recent intr-o locuinta a lor. Barbatul lucra in strainatate ca muncitor in constructii.  UPDATE  Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus inceperea urmaririi penale  sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie si omor.   „O persoana de sex feminin in varsta de 26 de ani a fost ucisa prin aplicarea mai multor lovituri de cutit, in timp ce aceasta se afla in locuinta sa situata in Municipiul Timisoara. Decesul victimei a survenit la scurt timp de la producerea leziunilor traumatice.    Din primele investigatii rezulta indicii ca autorul faptei este sotul victimei. Acesta a fost implicat in aceeasi noapte intr-un accident rutier, soldat cu vatamarea sa, aflandu-se in prezent internat intr-o unitate spitaliceasca, neputand fi, pana in acest moment, audiat.    Pana in prezent in cauza nu s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de nicio persoana.    Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale in cauza reprezinta o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, a transmis prim-procurorul Mihaela Pop.   Crima si tentativa de sinucidere Crima teribila in cartierul Calea Girocului din Timisoara. Pe fondul unor neintelegeri din familie, un tanar si-a ucis sotia in varsta de 26 de ani. Crima a fost descoperita dupa un accident de circulatie produs pe Calea Lugojului.  Potrivit pressalert.ro, politistii au fost sesizati ca la iesirea din Timisoara spre Lugoj o masina a intrat intr-un stalp. Ajunsi la fata locului, soferul ranit le-a spus ca si-a ucis sotia si a intrat cu masina in stalp incercand sa isi ia viata.  Deplasati la locuinta barbatului, care a fost transportat la spital, politistii aveau sa descopere cadavrul victimei, care a murit dupa ce a fost injunghiata cu un cutit. Cei doi soti erau din Targu Carbunesti, judetul Gorj, dar locuiau in Timisoara, intr-un apartament pe care tocmai il cumparasera, dupa nunta care a avut loc anul trecut. Politistii spun ca intre cei doi au avut loc mai multe certuri, in ultima perioada, deoarece sotul era gelos, iar sotia i-a spus ca vrea sa se desparta de el. Miercuri seara, o noua cearta a avut loc intre cei doi soti, iar in urma acesteia, barbatul a luat un cutit si a injunghiat-o pe femeie in zona spatelui, aceasta prabusindu-se in holul apartamentului. Cand si-a dat seama ce a facut, sotul de 29 de ani a luat masina, a mers cu viteza prin oras cativa kilometrii, apoi cu toata viteza a intrat intr-un stalp, pe Calea Lugojului din Timisoara. 
 Adevarul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008156 (s)