News Flash:

Crima socanta la metrou. O tanara a fost impina in fata trenului de o femeie. Suspecta a fost retinuta

13 Decembrie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
metrou londra

O tanara de 25 de ani a fost gasita moarta in statia de metrou Dristor 1 din Bucuresti. Politistii au crezut initial ca este vorba de o sinucidere, dar dupa declatiile martorilor au si vizionarea camerelor de supraveghere au schimbat cercetarea. Tanara de 25 de ani a fost impinsa de o femeie in fata trenului. Crima de la metroul bucurestean a pus politia in alerta.

Criminala de la statia de metrou Dristor 1 a mai incercat sa ia viata unei alte femei, in aeeasi zi si sub aceeasi forma in statia de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:21 – Autoarea – suspecta – crimei se afla in sectia de politie si este deja audiata, conform Stirilor Pro TV. Martorii sustin ca intre femeia care a omorat-o pe tanara de 25 de ani nu a existat inainte de acest gest ingrozitor nici o discutie. Reamintim ca suspecta a mai incercat in aceasi zi sa ia viata altei femei, in statia de metrou Costin Georgian.

UPDATE, ora: 05:40 – Autoarea crimei, suspecta principala in acest caz, a fost depistata conform unor surse din cadrul politiei. Unele surse sustin ca numele femeii care a luat viata tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o alta femeie de 36 de ani a fost condusa la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, femeia fiind lasata in stare de libertate.

UPDATE – Crima de la metrou a socat intreaga capitala, zeci de echipaje sunt in cautarea autoarei.

UPDATE, 23:41 – Potrivit unor surse citate de evz.ro se pare ca tanara de 25 de ani gasita moarta la metrou ar fi fost ucisa. Sursele  Realitatea TV sustin ca suspecta nu a fost prinsa!

STIRE INITIALA: O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou.

Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale.

In prezent se fac cercetari pentru a se stabili circumstantele producerii accidentului, nefiind clar daca tanara a cazut sau daca este vorba despre o sinucidere.

Circulatia metroului a fost oprita pentru scurt timp, dupa care s-a circulat in sitem pendul, la aceasta ora traficul desfasurandu-se normal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007745 (s)