News Flash:

Craterele pericol de pe o strada din Timisoara.

4 Iulie 2016
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
feature8
„Au aparut doua cratere care nu se pot numi gropi pe strada Frunzei din Timisoara. Inca o dovada ca in Romania se poate. Am aflat si ca in cursul zilei de ieri (n.r. sambata), o fetita a cazut in una din gropi, eu nu pot sa intru cu masina in curte”, ne-a scris cititorul nostru.
Reprezentantii Primariei Timisoara au trimis in zona muncitorii societatii de apa si canal, duminica, pentru a stabili cu exactitate cum s-au format cele doua cratere.
„Echipele Aquatim au intervenit incepand cu ora 14 pentru identificarea avariei care a dus la surparea asfaltului. Se excaveaza intreaga suprafata si, dupa identificare, se va trece la remedierea avariei si la refacerea tramei stradale”, ne-a declarat viceprimarul Dan Diaconu.
Strada Frunzei se afla in cartierul Dambovita, fiind paralela cu Ana Ipatescu. Potrivit Dictionarului explicativ al denumirii strazilor din Timisoara, are o lungime de 593,75 de metri.
In 2013, Primaria Timisoara a semnat contractele pentru intretinerea strazilor din Timisoara cu trei firme: SDM, Sylc Con Trans si Superconstruct, contracte valabile pentru patru ani. Atunci, orasul a fost impartit in sase sectoare, urmand ca Superconstruct sa se ocupe de sectoarele 1 si 3, Sylc Con Trans de sectorul 2, iar Societatea de Drumuri Municipale de sectoarele 4, 5 si 6.
Sursa tion.ro 

gropi strada frunzei timisoara romania sambata dambovita ana ipatescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004651 (s)