News Flash:

Cozi la Casa de Pensii din Resita, din cauza personalului restrans

23 August 2016
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
casa de pensii
 Zeci de resiteni au stat, luni, ore in sir, la coada, la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin, din cauza personalului restrans, dar si a faptului ca o parte din angajati se afla in concediu de odihna. 
'Aglomeratia s-a creat ca urmare a faptului ca avem personal foarte putin si doar un ghiseu este deschis. Incercam, pana la sfarsitul zilei, sa reglementam situatia, relocand oameni din alte compartimente, care sa preia solicitarile', a declarat directorul adjunct al Casei Judetene de Pensii, Manuela Malita. 
Oamenii aflati in fata ghiseelor spun ca se simt umiliti de un sistem la care au contribuit o viata intreaga, fiind nevoiti sa stea cateva ore pentru a depune dosare sau doar cate o adeverinta. Din trei ghisee deschise in aceasta dimineata, doar unul prelua dosarele si adeverintele cetatenilor, celelalte doua fiind destinate altor probleme. Batranii sustin ca nu este normal ca un singur functionar sa preia documentele a sute de oameni intr-o singura zi. 
'Eu sunt din Berzasca si stau aici de la sapte dimineata. De peste trei ore stau la rand. Pe ce lume traim? Chiar asa am ajuns? Nu stiu cand o sa se rezolve si la noi problema asta cu statul la cozi. O sa murim noi si tot nu va rezolva nimeni problema, pentru ca, la noi, omul e pe ultimul loc. Am venit sa depun o adeverinta. Dupa trei ore de stat la coada mi s-a spus ca nu e buna. Cat isi mai bat joc de noi?', au spus unii dintre batranii care stateau la coada. 
Directorul Casei Judetene de Pensii Caras-Severin, Dorin Braila, este in concediu, iar problema a fost sesizata directorului adjunct, Manuela Malita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006404 (s)