News Flash:

Cozi interminabile la Posta din Gara de Nord

3 Februarie 2015
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
A fost din nou aglomeratie la Oficiul Postal de langa Gara de Nord din Timisoara, luni dupa-amiaza. Zeci de persoane au fost nevoite sa astepte ore in sir pentru a-si ridica coletul, iar coada s-a intins pe cateva etaje ale institutiei.
Un cititor ne-a trimis imagini de la fata locului, pe adresa redactiei, reclamand faptul ca oamenii care au ajuns, luni dupa-amiaza, la Oficiul Postal numarul 4, din apropierea Garii de Nord din Timisoara, au fost nevoiti sa astepte ore intregi la o coada care se intindea pe mai multe etaje.
Problema a aparut din cauza numarului mare de colete externe sosite, pentru care vamuirea se efectueaza aici, scrie tion.ro.
Nu este pentru prima data cand suntem sesizati cu privire la astfel de situatii. La inceputul lunii decembrie v-am prezentat imagini cu o coada asemanatoare. Si atunci oamenii au fost nevoiti sa astepte ore in sir pentru a ajunge la acest ghiseu. Reprezentantii Oficiului Postal spuneau atunci ca de vina pentru aglomeratie era apropierea sarbatorilor de iarna. Iata, insa, ca sarbatorile au trecut, dar coada a ramas.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006734 (s)