News Flash:

Covorul rosu al Oscarurilor, inundat de ploaie

2 Martie 2014
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu plouă foarte des în California, dar chiar că nu se putea găsi sincronizare mai proastă pentru premiile Oscar: covorul roşu de aproape 20 de metri lungime pe care puternicii Hollywood-ului vor defila duminică seara (sau în primele ore ale zilei de luni din punctul nostru de vedere) a fost inundat ieri de o ploaie torenţială.

Zeci de angajaţi ai organizatorilor s-au chinuit ore în şir să salveze porţiunile inundate ale covorului roşu, ca nu cumva itinerariul vreunul star să sfârşească într-o băltoacă. Cu toalete extravagante şi accesorii în valoare de zeci de mii, sute de mii şi uneori milioane de dolari, nimeni nu îşi doreşte incidente neplăcute în seara Oscarurilor, pentru care unii dintre invitaţi se pregătesc zile şi uneori săptămâni în şir.

Protejat cu folie de plastic în timpul ploii, covorul roşu trebuie să fie în formă maximă duminică seara, organizatorii având pregătit şi un cort uriaş pentru a proteja invitaţii galei, în cazul în care cerurile se dezlănţuie chiar înaintea ceremoniei. Adevarul.ro

california hollywood-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0875 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016996 (s)