News Flash:

Cotele de aparare, depasite pe mai multe rauri din Timis

16 Iunie 2016
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
rau iesit din matca
Ploile abundente din ultima perioada au dus la cresterea debitelor raurilor din zona de competenta a Administratiei Bazinala de Apa Banat (ABAB). Mai multe rauri au depasit cotele de aparare, este vorba de bazinele Timis, Bistra, Barzava, Caras si Bega Veche.
Conform ABAB, la aceasta ora, depasiri ale cotelor de aparare se inregistreaza:
in bazinul Timisului, pe raul Timis si afluentii sai Fenes, Golet, Poganis, Tau (statiile hidrologice Lugoj faza de aparare II + 16 cm, Golet: cota de aparare+8 cm, m, Soceni: cota de aparare =60 cm, Turnu Ruieni: cota de aparare+5 cm);
in bazinul Bistra, pe riul Bistra si afluentul sau Rusca (statiile hidrologice Voislova Bucovei cota de aparare=100 cm, Obreja: cota de aparare+15 cm); in bazinul Barzava, pe rau Barzava (Gataia: faza de aparare II=25 cm);
in bazinul Caras, pe raul Caras, la statia Carasova, cota de aparare+ 1 cm; in bazinul Moravita, pe raul Moravita, statia Moravita, faza de aparare I + 31 cm; in bazinul Bega Veche, pe raul Bega Veche, la statia Pischia: faza de aparare II+4 cm.
Specialistii ABA Banat monitorizeaza in permanenta debitele si nivelurile cursurilor de apa, iar atat formatiile de lucru, cat si formatia de interventie, sunt pregatite sa intervina in cazul in care situatia o impune.

timis s
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005634 (s)