News Flash:

COSMARUL pe care il traieste frumoasa Marina Dina

31 Decembrie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
marina dina
Marina Dina este insarcinata in 8 luni si se pregateste sa aduca pe lume gemeni, o fetita si un baiat. Din pacate, vedeta abia se mai deplaseaza, iar de dormit nu prea mai reuseste.


Marina Dina nu a avut o sarcina tocmai usoara, in primul trimestru avand greturi, stari de rau si ameteala. Odata intrata in trimestrul doi s-a simtit ceva mai bine. Din trimestrul trei, medicul i-a dat o veste proasta: ultimele trei luni repaus la pat ca sa nu-si puna in pericol nici sanatatea ei, nici a bebelusilor.


"Marina nu s-a ingrasat foarte tare, a luat in jur de 15 kilograme, dar are burta destul de mare. Nu se mai misca cum trebuie, se rostogoleste, vorba ei. Nu se poate apleca, nu mai poate face multe lucruri, respira greu, oboseste foarte repede. In plus e putin irascibila pentru ca nu mai poate dormi. E umflata la fata, picioarele la fel, buzele… e normal ca are retinere de apa. Se cam plictiseste acasa, citeste foarte mult, se uita la filme, in oras nu prea mai iese ca medicul i-a zis sa stea in pat, sa nu se forteze, sa nu care… I-a recomandat cat mai putina miscare si efort", sustin surse din anturajul Marinei Dina pentru WOWbiz.ro.


Marina Dina a cumparat patuturile bebelusilor pe care a dat in jur de 1.000 de euro. Deasupra lor a pus initialele numelor ce urmeaza sa le poarte, insa pe care nu doreste sa le dezvaluie: A (fetita) si Z (baiatul).

marina dina insarcinata gemeni fetita baiat pacate abia deplaseaza dormit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007501 (s)