News Flash:

COSMAR pentru soferi la intrarea in Vama Nadlac

23 Iunie 2015
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac
Traficul s-a desfasurat cu dificultate, ieri, inainte de orasul de frontiera Nadlac, pentru ca pe marginea DN7 s-a format o coloana de camioane lunga de patru kilometri, in urma restrictiilor aplicate traficului greu in Ungaria, la final de saptamana, soferii fiind sfatuiti sa aleaga autostrada. 
Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Arad, zeci de camioane ocupa una dintre cele doua benzi de circulatie ale DN7, inainte de orasul Nadlac, soferii asteptand pentru controlul de la iesirea din tara.
Coloana de automarfare s-a intins pe o distanta de patru kilometri, iar circulatia s-a putut desfasura doar pe o banda, alternativ in ambele sensuri.
Politistii le recomanda soferilor care vor sa iasa din tara sa urce pe autostrada A1 la Pecica, iar la Nadlac sa coboare pe drumul de legatura DN7G, evitand astfel portiunea de pe DN7 pe care se circula cu dificultate.
Conform politistilor, traficul greu este in acumulare la frontiera, astfel ca lungimea coloanei de camioane va mai creste pana luni seara.
Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Daniel Iancu, a precizat ca la sfarsitul saptamanii Ungaria impune restrictii pentru tarficul greu, astfel ca circulatia autovehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone nu a fost permisa sambata si duminica.
Inca din noaptea de duminica spre luni, la granita s-a format coada de camioane care asteptau pentru iesirea din tara.

frontiera nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)