News Flash:

COSMAR pentru soferi la intrarea in Recas

30 August 2015
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
coada de masini2
Soferii care au circulat pe soseaua Timisoara-Lugoj au avut parte din nou de o surpriza neplacuta. La intrarea in localitatea Recas s-au format, la fel cum se intampla aproape in fiecare weekend, cozi kilometrice. 
Este vorba despre acelasi punct – intrarea in localitatea Recas, indiferent de unde, dinspre Timisoara ori dinspre Lugoj, unde, cu kilometri buni inainte se formeaza o coada, pe care o vedem aproape zi de zi, weekend de weekend, un sir interminabil de soferi care asteapta sa traverseze mica localitate Recas, scrie tion.ro.
Stau la coada inutil pentru simplul fapt ca in centrul localitatii este o trecere de pietoni, pe care oamenii circula, fiind in zona magazine, piata, chiar si primaria. Astfel, acest drum, care este unul de viteza, se impotmoleste imediat cum iesi din Timisoara sau atunci cand te indrepti spre urbea de pe Bega. Asa a fost si in acest weekend, cand soferii stateau la coada fara sa stie de ce, la intrare in localitate.
Desi problema treneaza de ani buni, autoritatile sunt nepasatoare la acest blocaj, care produce accidente periculoase. Niciun sofer care merge cu viteza (legala) pe drumul Timisoara-Lugoj nu se asteapta ca la un moment-dat, dupa o curba, sa fie nevoit sa opreasca. Este vorba de un Drum National – DN 6 – unde se circula cu viteza, iar soferii nu stiu, multi dintre ei, ca la Recas se ingreuneaza circulatia. Se pierde aproximativ o jumatate de ora la acest blocaj, asa a fost si in acest weekend, si aeste foarte probabil ca situatia sa se repete si pe viitor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005876 (s)