News Flash:

COSMAR pentru elevii de la trei licee de elita din Timisoara

15 Septembrie 2015
905 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Jean Louis Calderon
Lucrarile la trei scoli emblematice din Timisoara se vor incheia la inceputul lui decembrie, cel mai tarziu la finalul acestui an. Cel putin asa promite primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care spune ca lucrarile de reabilitare a spatiilor interioare la Liceul Loga, Lenau si Calderon vor fi finalizate pana la acest termen.
„Se termina si la Loga si la Lenau si la Calderon. La toate trei se termina lucrarile. Posibil ca exteriorul sa nu se termine anul acesta, vine vremea rea si la un moment dat nu o sa se mai poata lucra. Cel mai important este sa se termine proiectul care vizeaza reabilitarea interiorului. Toate trei vor fi gata pana la sfarsitul anului, eu estimez ca in jurul datei de 1 decembrie”, spune primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
In curand se va finaliza si lucrarea de reabilitare a cladirii principale a Liceului Lenau, de pe strada Gheorghe Lazar.
„Eu estimez ca mai dureaza pana la inceputul lui decembrie, prima parte a lui decembrie, asa cum se va intampla de altfel si la Liceul Loga si la Liceul Calderon. Noi am investit enorm in toate scolile timisorene. Mai e foarte mult de facut. Din pacate, zeci de ani cladirile scolilor noastre au ramas de izbeliste. Acum trebuie in scurt timp sa le recuperam, sa le intretinem, sa le aducem la standardele actuale. La Loga deja se poate vedea din afara cat de frumos arata acea cladire. Evident, s-a lucrat si in interior. Am vizitat personal si cladirea Liceului Loga si cladirea Liceului Calderon, unde, de asemenea, s-au facut amenajari de mare anvergura, si cladirea Liceului Lenau. Copiii acestor trei licee incep scoala in aceleasi conditii pe care le-au avut in ultima parte a anului scolar trecut”, mai spune primarul Timisoarei, potrivit tion.ro.
La Lenau s-a dat ordin de reluare a lucrarilor saptamana trecuta, iar la Loga, termenul de finalizare era luna octombrie a acestui an.

timisoara calderon nicolae robu gheorghe lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006183 (s)