News Flash:

Cornel Dinu sterge pe jos cu Daum

28 Martie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel Dinu
Cornel Dinu i-a desfiintat pe Christoph Daum si pe jucatorii convocati de acesta la nationala, insa declaratiile sale au fost mult mai acide cand a venit vorba de presedintele Federatiei, RazvanBurleanu.


In contextul in care, potrivit spuelor lui Dinu, nu exista urma de profesionalism la echipa nationala, la toate nivelurile (de la seful FRF la ultimul om din staff-ul selectionerului), este greu sa speram ca putem iesi din aceasta gaura neagra. 1998 este anul ultimului turneu final de Campionat Mondial bifat de tricolori, iar acesta va ramane reper mult timp de-acum inainte.
"Acest neamt care nu are nicio treaba cu rigorile fotbalului german a spus inainte de meci ca vom ataca si cand nu vom avea mingea. Daca ai o urma de bun simt, dupa ce s-a intamplat la meci, il trimiti acasa. Dar asa se intampla cand suntem condusi de cine suntem condusi. A ajuns sa ne conduca un propagandist al SRI-ului, care il perie pe acest neamt, explicandu-ne ce planuri a facut in sufragerie. Acest propagandist praduitor si turnator a venit in mijlocul fotbalului si il distruge. Nu exista un plan coerent de atragere de fonduri sau de dezvoltare. Decadenta si distrugerea nu cunosc margini la noi", a spus Dinu, la Digi Sport.


Intrebat daca o eventuala demitere a lui Daum de la carma nationalei ar schimba in bine lucrurile, fosta glorie dinamovista a lasat sa se inteleaga ca principalul responsabil pentru haosul generalizat de la nationala este Burleanu, nu selectionerul si echipa lui.


"Acum e tarziu, mai ales ca acest impostor al fotbalului nu stie sa gestioneze momentele de criza. Asta nu stie cum sa fure mai mult cu aceste centre de excelenta despre care nu a auzit nimeni, dar despre care spune ca le-a format", a mai spus "Procurorul".

cornel dinu christoph daum razvan burleanu dinu daum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006894 (s)