News Flash:

Cori Gramescu te sfatuieste ce sa mananci la micul dejun pentru a avea o viata sanatoasa

18 Octombrie 2015
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
cori

Cori Gramescu este un model pentru multe din vedetele autohtone. Are o forma fizica de invidiat si un stil de viata sanatos, pe care il promoveaza peste tot. Noi am discutat cu ea despre micul dejun.

Cori Gramescu isi incepe ziua cu o gustare si o cafea buna: “Mananc in jurul orei 8 dimineata, dar, daca ma grabesc, sar peste masa. Imi iau cafeaua in masina si eventual o sticla de kefir cu seminte , in cazul in care ma apuca brusc foamea. Adesea mananc rosii, ardei, castraveti, 1-2 felii de branza si uneori ou ecologic. Nu-mi lipseste niciodata cafeaua sau ceaiul negru”, a declarat ea.
Romantica incurabila, ea recunoaste ca a servit micul dejun la pat: “Am avut placerea de a pregati micul dejun la pat pentru iubitul meu. Mi-ar placea sa iau micul dejun oriunde, cata vreme sunt alaturi de iubitul meu, pentru ca este exact locul in care visez sa fiu”, ne-a marturisit ea.
Ea a impartasit pentru cititorii Foodstory si o reteta simpla de mic dejun, care te umple de energie pentru toata ziua:
“Omleta cu legume la cuptor- 2 portii. Toc un ardei, o ceapa, cateva ciuperci, putin praz si rosii uscate, bat trei oua, le pun deasupra si dau totul la cuptor la 180 de grade. Se face in cateva minute si il garnisesc cu o felie de cas si o felie de paine neagra.”


cori gramescu foodstory
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005274 (s)