News Flash:

Copilotul ranit in accidentul din Apuseni, din 2014, s-a intors la mansa

4 Mai 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
Copilotul Razvan Petrescu
Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din ianuarie 2014, din Muntii Apuseni, s-a intors la mansa dupa un an si trei luni si isi desfasoara activitatea ca instructor de zbor la Scoala Superioara de Aviatie.
Dan Petrescu, tatal lui Razvan Petrescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca fiul sau spera sa ajunga pilot la o companie aeriana, in conditiile in care are calificare pentru transport aerian public.
"Razvan a inceput luna trecuta zborul, are licenta medicala, si-a luat licentele de zbor, e pe fagasul normal. S-a urcat la mansa la un an si trei luni de la accident. Este instructor de zbor la Scoala Superioara de Aviatie, unde este angajat. Zboara de pe aerodromul de la Ploiesti. Reintoarcerea la mansa a lui Razvan a fost fara probleme, nu a avut probleme emotionale, nu a uitat sa zboare, se descurca. Acum vrea sa mearga la o companie aeriana de transport, are calificare pentru transport aerian public, asteapta sa prinda un interviu", a spus Dan Petrescu.
Potrivit acestuia, Razvan Petrescu mai are de efectuat niste interventii chirurgicale la nas si, anul viitor, la piciorul stang, unde sa-i fie scoasa o tija care i-a fost pusa de medici dupa accident.
De altfel, in urma accidentului aviatic din Apuseni, Razvan Petrescu a fost spitalizat timp de o luna la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj, fiind operat de mai multe ori la picioare, ultima interventie din 2014 avand loc in luna septembrie.
Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie 2014 in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba. In accident, au fost raniti, pe langa copilotul Razvan Petrescu, si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004459 (s)