News Flash:

Copiii din centrele de plasament au colindat la Catedrala Mitropolitana din Timisoara

20 Decembrie 2015
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
colinda la catedrala
Copiii din centrele de ocrotire ale judetului Timis au sustinut un concert special de colinde la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Peste 150 de copii au venit la Catedrala sa vesteasca Nasterea Domnului.
Manifestarea a devenit deja o traditie la Timisoara. Peste 150 de copii din centrele de plasament din Gavojdia, Lugoj, Recas si Timisoara au cantat colinde in Catedrala din Timisoara.
Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Ioan, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului, peste 150 de copii din centrele de plasament din Gavojdia, Lugoj, Recas si Timisoara au adus timisorenilor vestea Nasterii Domnului la Catedrala Mitropolitana, scrie tion.ro.
Alaturi de colindatori au fost prezenti coordonatorii centrelor de ocrotire si reprezentanti ai celor doua institutii organizatoare: Arhiepiscopiei Timisoarei si ai DGASPC Timis.
La finalul concertului, copiii au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Timisoarei, iar apoi au aprins lumanari pe treptele Catedralei, in memoria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989.

mitropolitul banatului dgaspc timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.094538 (s)