News Flash:

Copaci cazuti peste calea ferata. Traficul feroviar este blocat

23 Iunie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
copac tren
Traficul feroviar este blocat, vineri, in dreptul municipiului Pascani, din judetul Iasi, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linii, fiind afectat traseul unui tren care circula catre Bucuresti. De asemenea, este blocat drumul european 85, intre localitatile Miroslovesti si Ciohorani.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, vineri, ca circulatia feroviara este oprita in judetul Iasi, pe Magistrala 500, in zona localitatii Pascani, din cauza unor copaci care au cazut pe linia de cale ferata.
Astfel, a fost blocat traseul trenului 1752, care circula pe ruta Suceava - Bucuresti.
De asemenea, din acelasi motiv, este blocat si drumul E85, intre localitatile Miroslovesti si Ciohorani, la kilometrul 364.
”La fata locului, exista utilaje pentru ridicarea copacilor cazuti, in vederea reluarii atat a traficului rutier, cat si a celui feroviar”, anunta Infotrafic. 
Judetul Iasi este, vineri, pana la ora 16.00, sub avertizare cod portocaliu de furtuna, fiind anuntate ”intensificari ale vantului care vor lua aspect de vijelie cu viteze ce vor depasi la rafala 90 de kilometri la ora, frecvente descarcari electrice si grindina de dimensiuni medii”. 
viewscnt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)