News Flash:

Controlor lovit de un calator fara bilet, la Timisoara

5 Aprilie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
controlor2
Incepand cu luna martie, R.A.T.T. a intensificat actiunile de control in mijloacele de transport in comun, prin intermediul celor 22 de agenti, pentru descurajarea hotilor din buzunare si a calatorilor fraudulosi. Mai multi agenti de control din cadrul R.A.T.T. au intampinat probleme in ceea ce priveste exercitarea activitatii. Ultimul eveniment in acest sens s-a petrecut in 30 martie 2016, cand un echipaj de control format din doi agenti a fost bruscat de un calator fara bilet sau abonament, care nu a dorit sa se identifice. „Mai exact, colega si colegul nostru au intreprins o actiune de control pe linia 9 tramvaie in data de 30 martie, in jurul orei 16. Dupa ce au fost identificati mai multi calatori fraudulosi, acestia au fost poftiti sa coboare din mijlocul de transport in comun, in vederea intocmirii proceselor verbale de contraventie pentru calatorie fara bilet sau abonament. Dintre acestia, un singur calator fraudulos a refuzat sa se identifice, pretinzand ca nu este obligat sa prezinte actul de identitate celor doi controlori. In urma insistentelor celor doi controlori in vederea identificarii, calatorul a devenit violent. In prima instanta a impins-o pe colega noastra, dupa care l-a lovit cu pumnul in cap pe celalalt controlor, care a intervenit pentru calmarea spiritelor. Dupa acest eveniment reprobabil, calatorul agresiv a parasit locul incidentului”, transmit reprezentantii RATT. 
Controlorul lovit s-a prezentat la serviciul medical de urgenta fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral afirmativ prin heteroagresiune. In vederea tragerii la raspundere a autorului agresiunii, controlorul R.A.T.T. a facut o plangere penala la Sectia 3 Politie, scrie ziuadevest.ro
Cei de la RATT fac apel catre Biroul Politie Transport Urban din cadrul Politiei Locale Timisoara sa-i ajute in ceea ce priveste intensificarea controalelor in mijloacele de transport in comun, in vederea depistarii si retinerii hotilor din buzunare si a sanctionarii calatorilor fraudulosi, pentru un serviciu de transport in comun mai sigur.

i ratt controlorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004660 (s)