News Flash:

Control intern dispus la Brigada Rutiera a Capitalei dupa cazul agentului suspectat de pedofilie

9 Ianuarie 2018
847 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa

Seful Politiei Romane a dispus, luni, verificari cu privire la agentul de la Brigada Rutiera a Capitalei retinut pentru doua infractiuni de agresiune sexuala, dar si un control referitor la managementul Brigazii Rutiere, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan.
"Seful Politiei Romane a dispus verificari cu privire la aceasta persoana, dar si a managementului structurii respective din care face parte", a anuntat Georgian Dragan.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Georgian Dragan, a declarat, luni seara, ca agentul de politie din cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, retinut dupa ce ar fi agresat doi copii in liftul unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a fost testat psihologic ultima oara in 2014, cand a obtinut calificativele de "bun" si "foarte bun".

Urmatoarea testare psihologica urma sa fie efectuata abia in 2019.
"Aceste teste utilizate in cadrul Politiei Romane nu pot insa identifica tulburarile psihice", a completat Georgian Dragan.

Agentul de la Rutiera nu si-a dat demisia pana la aceasta ora, iar politistii verifica daca politistul ar mai fi comis si alte fapte de acest gen.

O persoana care l-a acuzat pe barbat si-a retras plangerea, astfel incat acesta nu a putut fi cercetat penal in cauza respectiva.

"Nu a fost inceputa actiunea penala impotriva lui in niciun dosar penal astfel ca el nu a putut fi pus la dispozitie. Politistii fac verificari care vizeaza toate lucrarile ce l-ar putea viza, anumite lucrari mai vechi, pentru ca unele nu au putut avansa din lipsa de probe. Colegii nostri efectueaza cercetari pentru a-l putea trage la raspundere cat si pentru celelate fapte pentru care e verificat. O persoana si-a retras plangerea impotriva lui astfel ca actiunea penala nu a putut fi pusa in miscare", a declarat Dragan.

Purtatorul de cuvant al IGPR a precizat ca barbatul nu seamana cu omul din imagini de aceea a fost nevoie de mai multe verificari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005445 (s)