News Flash:

Controale la Bazarul Brancoveanu. Ce decizie au luat comerciantii

1 Noiembrie 2014
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
Covoare expuse langa drum si manechine scoase pe trotuar, rezemate de fatade – acesta este peisajul care poate fi admirat pe celebra ”Fasia Gaza” din Timisoara, la bazarele de pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Politistii locali au descins in control acolo joi, dar unii comercianti si-au inchis repede magazinele. Autoritatile au revenit vineri si i-au amendat pentru obstructionarea controlului…
La actiunea organizata joi pe bulevardul Constantin Brancoveanu din Timisoara, politistii locali nu au reusit decat sa aplice patru amenzi a cate 200 de lei pentru modul in care se face comert pe aceasta artera a orasului. Si asta, pentru ca patronii si-au inchis imediat magazinele pentru a scapa de verificari.
„Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au efectuat, in cursul zilei de joi, o noua actiune in zona comerciala situata pe str. C. Brancoveanu, ca urmare a sesizarilor de la cetateni referitoare la supraaglomerarea trotuarelor si desfasurarea de acte de comert stradal neautorizat. Politistii locali au aplicat un numar de patru sanctiuni contraventionale de cate 200 de lei fiecare deoarece cei in cauza au incalcat prevederile HCL 139/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind conditiile de desfasurare a activitatilor de comert stradal pe raza municipiului Timisoara. Ceilalti comercianti care stiau ca nu respecta legislatia si-au inchis magazinele in momentul in care au observat ca se efectueaza controale”, spun reprezentantii Politiei Locale.
Autoritatile le-au facut insa o ”surpriza” comerciantilor de pe Brancoveanu si au revenit a doua zi, vineri, pentru a-i amenda, scrie tion.ro.
„S-au efectuat din nou verificari, iar cei care si-au inchis joi magazinele sperand ca scapa de amenzi au fost controlati vineri, fiind sanctionati cu cate 2.000 de lei conform OG 99/2000, pentru obstructionarea controlului”, au aratat reprezentantii Politiei Locale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007578 (s)