News Flash:

Controale inopinate in tramvaiele din Tiomisoara. Ce vrea sa descopere primarul Nicolae Robu

4 Octombrie 2014
596 Vizualizari | 0 Comentarii
Informat de jurnalisti ca sistemul de afisaj electronic din statii, parte a unui proiect de 4 milioane de euro, da erori in sensul ca timpii afisati pana la venirea unui mijloc de transport in comun nu coincid intotdeauna cu realitatea, primarul Nicolae Robu a afirmat ca va face inspectii neanuntate in mijloacele de transport in comun pentru a vedea pe pielea lui cum se simt calatorii din Timisoara.
Robu a afirmat ca nu crede ca acel sistem de afisaj electronic nu functioneaza bine, ci doar ca da erori din cand in cand. El a precizat ca va da dispozitie pentru remedierea situatiei si ca va face o inspectie neanuntata a mijloacelor de transport in comun pentru a verifica aceasta plangere, scrie tion.ro.
„Situatia nu e chiar dezastruoasa, dar situatia prezinta disfunctii si acestea vor fi rezolvate. Exista situatii in care mijloacele de transport in comun nu functioneaza la ritmul adecvat, dar acestea nu sunt regula, ci exceptia. (…) Va dezvalui ca am in plan sa ma duc neanuntat, desigur, sa vad cum functioneaza mijloacele de transport in comun”, a declarat Robu.
El a precizat ca in ceea ce privesc tramvaiele, aceasta problema va fi rezolvata odata ce vor fi puse in functiune cele reabilitate. De asemenea, tot atunci edilul-sef al Timisoarei spera sa se rezolve si problema hotilor din tramvaie, deoarece noile mijloace de transport in comun sunt dotate cu camere de supraveghere.
„Am creat Politia transportului local, care a intrat destul de in forta si a prins o serie de hoti. Deci ne preocupa sa rezolvam si aceasta problema, dar suntem realisti si stim ca se va rezolva atunci cand vom avea sisteme video in fiecare mijloc de transport in comun. Tramvaiele reabilitate vor avea, daca nu ma insel, noua camere video. (…) Cand vom avea tramvaie de calitate mai buna si sistemul va functiona mai eficient”, a explicat Robu.
Pe de alta parte, primarul Timisoarei a recunoscut ca nu este multumit de actualul sistem de transport in comun, insa a explicat ca orasul are multe deficiente deoarece in ultimii 50 de ani nu s-au mai facut investitii de anvergura, iar problemele nu pot fi rezolvate intr-un singur mandat.
„Nu avem un sistem de transport in comun de care sa fim multumiti, la fel cum nu suntem multumiti de starea generala a orasului. Desi avem santiere cum nu au mai fost niciodata in oras, desi am finalizat o multime de lucrari, mai sunt enorm de multe lucruri de facut. Tot spatiul dintre blocuri, toate strazile pe care nu am apucat sa le modernizam trebuie abordate. Nu se poate face intr-un an – doi, de cand sunt primar, in patru, toate lucrurile care nu au fost facute in ultimii 50 de ani. De 50 de ani in Timisoara nu s-au mai facut decat extrem de putine lucruri notabile in privinta infrastructurii. (…) Ne preocupam sa corectam ceea ce nu este in regula. Dar nu va mint sa va spun ca de maine va fi totul in regula”, a mai spus Robu.

nicolae robu robu transportului local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038011 (s)