News Flash:

Contre dure intre Mircea Badea si Tolontan

25 August 2016
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
tolontan
Mircea Badea si Catalin Tolontan au avut o dezbatere televizata pe tema dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, in contextul in care procurorul general Augustin Lazar a afirmat ca dezinfectantii ar fi avut, de fapt, concentratia potrivita.

Acestia si-au impartit replici dure la Antena 3, fiecare sustinandu-si punctul de vedere.

In timp ce Mircea Badea a parut ca adopta un stil mai putin agresiv decat pana in prezent, avand in vedere cat de acid a fost pe tema Hexi Pharma cu alte ocazii, Catalin Tolontan si-a sustinut cauza cu vehementa.

Badea: "Trebuie sa inteleaga toata lumea ca exista 2 teste cand e vorba de astfel de substante: testul de concentratie si testul de eficienta. Exista testul de concentratie facut la ICECHIM. Din sursele pe care le am Parchetul a facut si testele de eficacitate, de eficienta, la Cantacuzino".

Tolontan: "Exista 3 teste. Ministrul Cadariu a facut niste teste de sanitatie. Te duci in spital si prelevezi probe de pe suprafete, instrumental si vezi daca dupa ce dai cu substanta respectiva raman germeni. Testul Cantacuzino este total diferit. Vii cu niste tulpini de germeni, ii lasi sa se dezvolte si dai cu substanta. Dureaza o perioada indelugata. Testul de sanitatie se face rapid. [...] Procurorul general a creat in mod fals o confuzie intre testele de eficienta si cele de sanitatie".

Badea catre Tolontan: "Dormiti bine noaptea dupa scandalul creat?"

Tolontan: "Nu dorm bine ca sunt obosit. Sunt insa linistit fata de actiunile mele".

replici dure mircea badea catalin tolontan badea tolontan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)