News Flash:

Continua audierile la Parchetul General in dosarul Mineriadei. Astazi i-a venit randul fostului director SRI, Virgil Magureanu

18 Ianuarie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
virgil magureanu
Fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI), Virgil Magureanu, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), pentru a i se aduce la cunostinta actul de inculpare in dosarul Mineriadei.
Fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI), Virgil Magureanu, a ajuns, miercuri dimineata, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), pentru a i se aduce la cunostinta actul de inculpare in dosarul Mineriadei. La intrarea in sediul Parchetului General, fostul sef SRI nu a facut nicio declaratie. Acesta este acuzat de infractiuni contra umanitatii.
Si fostul premier al Romaniei Petre Roman a ajuns, marti dimineata, la sediul Parchetului General, unde a fost chemat de procurorii militari pentru a i se aduce la cunostinta actul de inculpare in dosarul Mineriadei. Petre Roman nu a facut declaratii jurnalistilor in momentul in care a ajuns la sediul Parchetului General. Acesta este acuzat de infractiuni contra umanitatii, inculparea fiind unul dintre actele procedurale anterioare trimiterii in judecata. In perioada evenimentelor din 1990, Petre Roman era premier al Romaniei.
Si fostul presedinte al Romaniei din acea perioada, Ion Iliescu, a dobandit calitatea de inculpat in dosarul Mineriadei, acesta prezentandu-se luni la sediul parchetului. Ion Iliescu nu a dat declaratii procurorilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006061 (s)