News Flash:

Consuma aceasta bautura dimineata, imediat dupa trezire si seara, inainte de culcare si vei slabi

18 Mai 2016
2693 Vizualizari | 0 Comentarii
suc dimineata
Mierea si scortisoara sunt doua alimente care se completeaza perfect si te ajuta sa dai jos kilogramele in exces. Tot ce trebuie sa faci este sa le combini intr-o bautura pe care sa o consumi dimineata, imediat dupa ce te trezesti, si seara, inainte de culcare.

Mierea contine vitaminele C, D, K si A si acizi organici care detoxifica organismulsi contribuie la transformarea depozitelor de grasime in energie. Despre scortisoara, studiile au aratat ca ajuta la accelerarea metabolismului. In plus,reduce pofta de mancare.

Cum prepari bautura care arde caloriile si te ajuta sa slabesti

Pune intr-o cana jumatate de lingurita de scortisoara pudra - asigura-te ca este scortisoara si nu Cassia - care seamana foarte bine, insa consumata in cantitati mari afecteaza ficatul - apoi toarna peste ea apa fierbinte si amesteca. Lasa sa se raceasca, iar cand este calduta, strecoar-o si adauga o lingurita de miere.

Consumata dimineata, bautura din miere si scortisoara iti confera senzatie de satietate, iar seara, accelereaza procesul de digestie si ajuta metabolismul sa arda caloriile in timp ce dormi. In plus, mierea si scortisoara actioneaza ca un calmant pe timpul noptii si te ajuta sa dormi bine. 

detoxifica organismul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)