News Flash:

Constantin Enceanu, dupa accidentul in care a fost implicat: "M-am speriat!"

19 August 2017
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
enceanu
Constantin Enceanu a facut un accident destul de grav in urma cu ceva timp. Si-a lovit chiar si masina, insa el a scapat cu bine. Acum a dezvaluit cum s-a intamplat.


In urma cu ceva vreme, cantaretul mergea la un eveniment. Conducea destul de prudent, dar din padure a sarit un mistret. Nu a mai avut ce face si l-a lovit. Avea peste 100 de kilograme. A scapat cu bine, insa despre masina nu se poate spune aceelasi lucru. 


"Nu sunt pe litoral ca sa stau la plaja. Sunt la munca, avem spectacole. Asadar, am venit si in concediu si la munca. Ma crezi ca sunt de trei zile pe litoral si nu am intrat cu piciorul in mare?  Am avut in preajma sarbatorii de 15 august un program incarcat. Diseara si apoi merg spre Craiova. Sunt mereu pe drumuri. (...) Ma duceam la un eveniment si am inteles ca a fost organizata in ziua aceea o vanatoare. Mistretul a vrut sa aiba o intalnire fulger cu mine. N-a fost nimic grav. Parca farul. S-a reparat. Avea vreo 100 de kilograme. Normal ca m-am speriat. Mi-a sarit in fata. Am strans tare de volan. Am pus piciorul pe frana si l-am atins." a spus Constantin Enceanu la Antena Stars. 


constantin enceanu accident grav masina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005850 (s)