News Flash:

Consiliul Judetean Hunedoara face un audit la Spitalul Judetean de Urgenta Deva

21 Iulie 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, unitate sanitara pe care o are in subordine, rezultatele acestui control urmand sa fie facute cunoscute la inceputul lunii august, a declarat marti vicepresedintele CJ, Mircea Bobora. 
'S-a initiat activitatea de auditare a unor activitati, cum este Spitalul Judetean. S-a finalizat un draft pe contractele incheiate de Spitalul Judetean in perioada 2012-2015. Se lucreaza acum la un audit pe resurse umane la Spitalul Judetean', a spus vicepresedintele CJ Hunedoara. 
El a precizat ca analiza auditului se va face dupa ce rezultatele acestuia vor fi completate cu explicatiile oferite de conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Deva. 
Mircea Bobora a mai spus ca vor mai fi efectuate analize si in ceea ce priveste investitiile realizate pentru constructia unor retele de apa si canalizare in mai multe localitati ale judetului Hunedoara. 
'Exista situatii in care CJ Hunedoara nu a fost predat la cheie (de fosta administratie, n.r.), asa cum s-a declarat, ci cu probleme care trebuie rezolvate (...) intr-un orizont de timp foarte scurt. Sunt probleme care trebuiau rezolvate ieri si trebuie sa gasim si solutii pentru asta', a mai spus vicepresedintele CJ, mentionand ca in cele trei saptamani de cand a fost schimbata echipa de conducere a CJ Hunedoara au fost efectuate mai multe 'analize primare' in ceea ce priveste investitiile efectuate in infrastructura sau cele sociale. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004804 (s)