News Flash:

Consiliul Judetean Caras-Severin va aloca un milion de lei pentru sport in acest an

12 Martie 2015
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras severin1
Consiliul Judetean (CJ) Caras-Severin va aloca, in acest an, un milion de lei pentru pentru sportul de masa, sportul scolar si ONG-uri. 
"Legea, ca sa fiu foarte bine inteles, nu permite decat finantarea ONG-urilor. Nu permite finantarea unor asociatii sportive, a unor grupuri sportive, care au si capital privat. Observati ca sunt foarte multe cazuri, in acest sens, in tara, unde sunt primari, sau alti demnitari romani, care au o serie de probleme. Legea nu a fost modificata asa cum am fi vrut. Noi am alocat o suma destul de mare anul acesta, mai mult decat in orice alt an, dar, repet, nu putem finanta decat sportul de masa, sportul scolar si ONG-uri", afirma presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde. 
Din aceasta suma alocata sportului, 100 mii lei vor fi folositi la sfarsitul anului pentru premierea sportivilor merituosi, cu performante notabile pe plan international si national. 
Caras-Severinul are, in acest moment 15 - 20 de sportivi care au sansa sa ajunga la Jocurile Olimpice din Brazilia, de la Rio de Janeiro, de anul viitor, fapt pentru care ei trebuie stimulati, sustine Frunzaverde. 
Potrivit acestuia, restul sumei, aproximativ 900 mii lei, vor fi folositi astfel: 30% pentru sportul de masa si scolar iar 70% pentru sportul de performanta. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006698 (s)