News Flash:

Consilierul local fotografiat simuland o executie ISIS este inca membru PNL

13 Octombrie 2016
964 Vizualizari | 0 Comentarii
ion lungu
Consilierul local sucevean fotografiat simuland o executie ISIS despre care PNL anunta ca va fi exclus in prima sedinta a filialei este inca membru PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca in perioada in care a avut loc incidentul era in concediu si nu stia despre declaratiile conducerii centrale a PNL privind excluderea lui Bicsi din partid.
"Am avut discutii in organizatia municipala, este o analiza la Comisia de etica a organizatiei municipale, va fi trimisa mai departe la judet. Vor trebui respectate toate fazele procedurale, sa vedem ce sanctiune i se va aplica domnului Bicsi. Nu putem sa-l excludem din pix”, a spus Lungu.
El a adaugat ca, in calitatea sa de presedinte al organizatiei municipale, vrea sa fie respectate toate procedurile.
Intrebat despre o noua postare a lui Bicsi in care acesta sugera ca in locul ursului care a fost impuscat la Sibiu ar fi trebuit impuscat Victor Ponta, Ion Lungu a spus ca nu comenteaza, in conditiile in care alesul nu face aprecieri in calitate de consilier local PNL.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)