News Flash:

Consiliera lui Geoana si Mizil cer la OSIM inregistrarea marcii Partidul Social Democrat Independent

21 Ianuarie 2015
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana
Consiliera senatorului Mircea Geoana, Ana Maria Catauta si deputatul Oana Niculescu Mizil au depus la OSIM solicitari de inregistrare a marcii "Partidul Social Democrat Independent", cererile aflandu-se in procedura de examinare.
Ana Maria Catauta, consilier al fostului presedinte PSD, senatorul Mircea Geoana, a depus la OSIM pe 12 ianuarie solicitari pentru inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent (PSDI)", potrivit paginii de internet a Oficiului.
O a doua solicitare vizeaza inregistrarea marcii "Partidul Social Democratiei Independente", iar ambele cereri privesc activitati de ”educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale; servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si cercetare industriala; crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator; servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si persoanelor; servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor".
De asemenea, deputatul Oana Niculescu Mizil a solicitat si ea inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent", care include si "activitati de natura politica".
Geoana, despre inregistarea PSDI: O varianta de studiu, dar secundara. Proiectul meu e "Noul PSD"
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, referindu-se la inregistrarea la OSIM a marcii Partidul Social Democrat Independent (PSDI), ca aceasta reprezinta, impreuna cu altele, o varianta de studiu si ca principalul sau proiect politic se numeste "Noul PSD".
"Noul PSD este principalul meu proiect politic. Zilele urmatoare grupul de initiativa va lansa in dezbatere acest proiect si in interiorul PSD, si pentru opinia publica, pentru ca, in final, sa devina o platforma ce va fi propusa in cadrul Congresului PSD. Aceasta denumire (PSDI, n.r.), impreuna cu altele, e o varianta de studiu, dar secundara proiectului meu principal care se numeste «Noul PSD»", a spus Geoana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007159 (s)